2777
2789
من عکس بذارم بنظرتون چاق بشم یا نه؟

بذار

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

کامل رو فرمی نه چاق شو نه لاغر 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی خواهرم میگه ده کیلو اضافه کنی خیلی خوب میشه هی تصمیم میگیرم چاق بشم دوباره پشیمون میشم 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
هی خواهرم میگه ده کیلو اضافه کنی خیلی خوب میشه هی تصمیم میگیرم چاق بشم دوباره پشیمون میشم

نههه اصلا به نظر من که خیلی خوب بود هیکلت تازه باشگاه بری چون چربی اضافه نداری شکمت زود تخت میشه و فرم بدنت عالی تر میشه

2805
نههه اصلا به نظر من که خیلی خوب بود هیکلت تازه باشگاه بری چون چربی اضافه نداری شکمت زود تخت میشه و ف ...

باشگاه که تصمیم دارم برم ولی چون بچم کوچیکه و پیش کسی نمیمونه یکم مردد میشم

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
باشگاه که تصمیم دارم برم ولی چون بچم کوچیکه و پیش کسی نمیمونه یکم مردد میشم

همینجوری ام خیلی خوبی عزیرم

راستی بنظرت دستام خیلی بزرگ بود؟

واا نهه کجا بزرگ بود 😂😐کامل متناسب بود به نظرم یکم اطرافیانت حسادت میکنن اگه این حرف بقبه باشه

[QUOTE=361418069]شما شیراز هستید؟ دکتر تغذیه خوب اونجا سراغ ندارید برای وزن گیری خواستم برم [/QUOTE ...

ممنون گلم 

فقط برنامه غذایی داده یا مکمل و آزمایش هم نوشته؟! 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌