2777
2789
حالا خودزنی هر کس.ضرورتی نداره آپلود بشه همچین عکسی. انشالله مشکلتون هم حل بشه.

عزیزم مربوط ب تاپیکم بود سوهرم اینکارو کرد ک ب خانوادش نشون بده من ادبتش کردم خانوادشم هجوم بیارن بهم بگن میخوای پسرمون بکسی

یه مدت دور باشین از هم بزار هر چیم میخواد بگه به خانوادش بگه الان اخلاقاتونو عوض نکنین بری تو زندگیم از این بدتر میشه تهش جداییه یه مدت دور باشین مشاوره برین اگه راهش جداییه جدا بشین ... ازدواج دومت هست خب که چی اولا باید دقت میکردی رو انتخابت دوما ادم بین بد و بدتر .. بدترو انتخاب نمیکنه اگه راه درست جداییه پس جدا شین اگه درست شدنیه درست کنین ..

فک میکنم مشکل شما اینکه هی ماجرای گذشته رو همش میزنی اگع بخشیدیش پس فراموشش کن

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت دور باشین از هم بزار هر چیم میخواد بگه به خانوادش بگه الان اخلاقاتونو عوض نکنین بری تو زندگیم ...

من نمیخوام زندگیم خراب لشه سوهرم ابروبرام نزتسته

2805
خوندم عزیزم نمی‌دونم اگه میگی رفیق بازه دهن بین خیانت کرده این کارا هم کرده میگم به درد نمیخوره بارم ...

نمیدونم چکارکنم دارم دیوونه میشم مسیولیت کاراشو گردنم نمیگیره مث بچه همه چیو ب خانوادش میگ

من نمیخوام زندگیم خراب لشه سوهرم ابروبرام نزتسته

خودت کاری کردی به اینجا برسه .. اینو قبول کن همه ی مردا یه قلقی دارن به مرور زمان میشه درستش کرد ..

متاسفانه شما سیاست یه ارتباط خوب رو نداری و فک میکنی اون با خانوادش تو یه تیمن ببین یکبار جدا شدی پس باید بتونی رفتار خودتو و خوب و بد رو تشخیص بدی نباید اصلا میزاشتی حرمتا انقد بشکنه که خانواده ها بفهمن من فک میکنم شما از بیکاری و سرگرمی نداشتنع که انقد مسئله های کوچیک رو بزذگ میکنی بزار به خانوادش بگع اصلا به جهنم دعوا های شما بالاخره باید حل بشه نه تلمبار بشه و بهتره خودت و سرگرم کنی و حس میکنم خیلی ناامید هستی یه باشگاه یا کلاس هنری ای چیزی برو به اون بنده خداام انقد کاری نداشته باش 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
خودت کاری کردی به اینجا برسه .. اینو قبول کن همه ی مردا یه قلقی دارن به مرور زمان میشه درستش کرد ..م ...

عزیزم اون بنده خدایی ک شمامیگی زندگی منواسوب کرده هرشبم گریه ابروبرام نزاسته هرچیزی روب خانوادس میگ کیو دیدی پست زنش حرف بزنه

خودت کاری کردی به اینجا برسه .. اینو قبول کن همه ی مردا یه قلقی دارن به مرور زمان میشه درستش کرد ..م ...

کیودیدی زنش بگ رفیق بازی نکن اخرب کثافت کشوندنت ابروزنشوببره

خودت زودتر به پدرت بگو زنگ بزنه برینه بهشونببین چجوری‌ موش‌ بشن برن تو سراخشون

منوتهدیدکردن چون ازدواج دومم بترسم هیچی نگم هرکاری کردن شوهرم منوبی اررش کرد

عزیزم مربوط ب تاپیکم بود سوهرم اینکارو کرد ک ب خانوادش نشون بده من ادبتش کردم خانوادشم هجوم بیارن به ...

بنده هم عرض کردم تو همچین سایتی نباید همچین عکسی آپلود بشه. شما همین رو کلامی مگفتید. یکم به فکر فضای این سایت هم باشید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

سلام گلم. دیشب بهت گفتم نه زنگ نه پیام نده. جوابش هم نده. اگه چیزی گفت بگو باشه. ببین چی میخواد اگه دنبال دعوا و بهونه هست که تموم کنه این زندگی رو بزار بره ولش کن. ابرو به این چیزا نیست عزیزم. طرف مشکل داره خود زنی می‌کنه معلوم دو روز دیگه برین زیر یک سقف چه بلایی سر خودش یا خودت بیاره. اگه بخوادت که مثل بچه آدم خب زندگی می‌کنه اگه نخواد که دنبال بهانه هست. نمی تونی به زور طرفو که مشکل روانی داره رو نگه داری که ابروت جلوی در و همسایه و فامیل نره. ببین بازم میگم دیگه پیام نده جواب پیاماشو نده بزار هر کاری دوست داره انجام بده. میخواد بیاد صحبت کنه با خانوادت تمومش کنه خب بیاد. جلوشو نگیر. اگه هم بخوادت که میشینه سر جاش و انقد زبون درازی نمیکنه. 

سلام گلم. دیشب بهت گفتم نه زنگ نه پیام نده. جوابش هم نده. اگه چیزی گفت بگو باشه. ببین چی میخواد اگه ...

بقدری تخریبم کرد باحرفاش تاصبح نتونستم راحت لخوابم خانوادش بقدری تحریکش کردن ک خون جلوچشماشوکرفته من سپردم بخداحلالشون نمیکنم زندگیموب گندکشیدن

2810