2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده مهمه ولی تصمیم نهایی رو خود زوج میگیرن،آره؟

اولش شاید اینطوری فکر کنی  و واقعا هم همینطور باشه چون دوطرف داغن هنوز و برای هم عادی نشدن ولی در طولانی مدت مطمئن باش اگر یکی از خانواده ها کارش دخالت کردن باشه زندگیو نابود میکنن من این تجربه رو بعد ازدواج به دست آوردم و روزی هزار بار خداروشکر میکنم که خانواده شوهرم همچین اخلاقی ندارن چون قبل ازدواج این ملاک ازدواج نبود و شانسی شانسی خوب از آب دراومدن

2805
اگه خود همسر رو نتونیم بشناسیم اعضای خانوادش رو چجوری بشناسیم؟

معمولا پسرا رفتارشون یکم شبیه خانواده شونه حالا بعضیا استثنا هستن

ولی شما حتما سعی کنید خانواده طرف رو ببینین یا باهاشون حرف بزنید

خانواده خیلی در دوام ازدواج مهمه

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
به نظرت معیار خانواده ی همسر خوب چیه؟

ایمان مذهب پاکی صداقت انسانیت پوشش و رفتار درست بامردم مردمدار بودن خوشنام بودن بین فامیل و درو همسایع و هزارتا مورد اخلاقی دیگر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ببین باید به اونا بگه چشم ولی در نهایت کاری رو انجام بده که به صلاح خانواده ی خودشه مثلا همسر من این ...

چه همسر فهمیده ای واقعا افرین

من در شرف ازدواج بودم بااینکه خیلی دوسم داشت ولی حرف هرچی خانوادش بگه بود

درظاهر سعی میکرد نشون بده که حرف حرف خودشه هااا ولی بعد ک پیش رفت متوجه شدم دربرابر خانوادش نه قدرت داره و نه شجاعت موندن سر حرفاش

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
به نظرت معیار خانواده ی همسر خوب چیه؟

برای هر کس خط قرمزهای متفاوته بستگی ب خودت داره

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

نه حقیقته خیلی مهمه و اینکه توجه کن پسره چقد به حرف خانوادش اهمیت میده

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه حتی خانواده هاشون

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه ...

اینا درسته ولی نه واسه همه بخدا من اینقد عاشقا رو دیدم خانواده باعث جداییشون شده در حقیقت این حرفا کلیشه ای هستش تا نری زیر یه سقف و یه مدت با شوهرت و خانواده اش هم کلام نشی هیچی مشخص نمیشه 

2810