2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 159 پست
معلم ها هم زحمت میکشن‌تمام مشاغل رو معلم ها تامین میکننمعلمی باارزش ترین شغل و جایگاه دنیاست البته ک ...

بله معلمی شغل انبیاست

ولی به نظرت چرا اینقدر مینالن

بابا خودمون داریم تو فامیل دیگه بسه اینقدر ننالید

از کره مریخ که نیومدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبیری بهترهشاید شوهرش خصوصی گرفته دخترش دبیریه؟

نه شوهرش هم دبیر زبان بود،  خصوصی کار نمیکرد.. اواخر دفتردار شد بعد بازنشسته شد،،  

دخترش امسال دانشگاه میره و راضیش کردن که برای دبیری بخونه،  رشته اش درباره کامپیوتره (الان اسم رشته را یادم رفته 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
معلم ها رو میشه حق داد ولی کادر درمان با اون اخلاق های خوبشون اصلااااا 😁😁

برید پیش طب سنتی های گرامی با اخلاق خوبشون 

درمان انواع سرطان و ریشه کنی جهانی بیماری هارو دارن 

من دوستام پرستارن و همزمان پزشکی میخونن 

روزایی که از شیفت یک سره میان دانشگاه زیر چشماشون تا گونه گود افتاده و سیاهه

اول بدون کادر درمان و استرساشون و بیمار و همراه بیمار و مرگ و زندگی چیه 

کسی که جونتو نجات میده با هزار میلیارد هم جبران نمیشه حقش 

حالا که اینجوری شد چرا شما باید ۳ ماه تابستون زیر باد کولر بخوابی مفت مفت هم حقوق بگیری؟؟؟😁😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله معلمی شغل انبیاستولی به نظرت چرا اینقدر مینالنبابا خودمون داریم تو فامیل دیگه بسه اینقدر ننالیدا ...

معلمی کاره سختیه 

یه بچه توی خونه مادرش رو چقدر اذیت میکنه یه معلم‌۴۰ تا بچه رو هر سال آموزش می‌ده 

گفتنش آسونه

معلم دلسوزه مث یه مادر ...

لطفا لایک نکنید .سپاس
قبول دارم، ۱۵ سال معلم بودم، بچه ها عاشقم بودن و هنوز باهاشون در اراباطم و حتی عروسی بعضیهاشونم رفتم ...

گزینب با کسی کاره خاصی نداره مگه طرف مشکل ریشه ایی و تابلویی داشته باشه.

لطفا لایک نکنید .سپاس
الان دیگه مزایا مث قبل نیستزشته برات

خخخخ الانم داریم میبینیم

هر وقت میرفتم خونشون تو کمدا و یخچالش پر مواد غذایی و هزار جور آجیل و انواع میده ها بود

ما خودمونم الحمدالله داشتیم ولی یه آلو میداد دستم میگفت نصفشم بده به پسرم خخخخ

زشته برا قشر معلم خخخخ

2810