2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 159 پست
والا قشر معمولی بزور بتونه یه خونه رهن کنهپس ما زیر خط فقریمفک کنم کل ایران زیر خط فقره از نظر شما

ببین اکثر فرهنگیا خسیس بودن که تونستن پول جمع کنن

اونم تو پیری چیزی بخرن تازه هر چیم میخرن زیاد نیس در مقابل دکترا وزرگرا وپولدارا

مردم طلبکار نیستن فقط انتظار دارن وقتی در بدترین شرایط به اونا مراجعه می‌کنند کمی فقط کمی رفتار انسا ...

خدایی رفتاراشون اکثرا جالب نیست تو محیط درمانی  با آدمای بیمار ی خانواده هاشون با هزار جور نگرانی و استرس، دلسوز که خیلی کم پیش میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه خودشون میگن الان این تاپیکو کی زده ؟ کی شروع کرده ؟ وگرنه همه اینقدر مشکل دارن کی حواسش به این چ ...

منظورم همون استارتر و کسانیکه میان  نقد میکنن! 

از صداو سیما گرفته تا عامه ی مردم  🤦‍♀️🤦‍♀️

2805
حقوق چندرغاز با اینهمه مریض طلبکار انتظار دارید از گل نازکتر بشنوید مردم باید کنار کادر درمان باشن ا ...

مگر وقتی استخدام شدید ندیدید که حقوق تون چقدره؟؟؟ مگر توو طرح تون سختی کار رو ندیدید؟ پس چرا بازم استخدام شدید اگر نمی تونید رفتار انسانی با فرد بیمار داشته باشید؟؟؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نخیر کادر درمان واقعا حق دارن و سختی میکشنمثل عروس و خوانر شوهر خودمولی خاله هام و شوهر خاله هام و ع ...

معلم ها هم زحمت میکشن‌

تمام مشاغل رو معلم ها تامین میکنن

معلمی باارزش ترین شغل و جایگاه دنیاست 

البته که مردم نامهربون شدن...

ولی چیزی از قاموس این شغل کم نمیشه ...

لطفا لایک نکنید .سپاس
نه

دانشگاه شما کسی دماغ عمل نکرده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
این که خوبه به من چند نفر میگن مگه توهم حس عاطفی داریاصلا مگه کسی رو هم دوست داری یا چرا ازدواج میکن ...

کلا هر دختری اوضاع خوبی داشته باشه از نظر مالی میگن سوهر نکن پزشک و غیره نداره من خونه ماشین طلا درآمد داشتم میگفتن شوهر واسه چیته انگار بخاطر پول فقط همه ازدواج میکنن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ببین اکثر فرهنگیا خسیس بودن که تونستن پول جمع کنناونم تو پیری چیزی بخرن تازه هر چیم میخرن زیاد نیس د ...

ببین معلم ها بن کارت و تخفیف خرید و وام ها و ... جزو حقوقشون حساب نمیکنن

یادمه بچه بودیم همه چیشون قسطی و تخفیف بود

استارتر منم همینو میگفتم ولی الان تحقیق کردم اکثر کارمنده حقوقشون توهمین رنجه دیگه 😂تازه معلما ۶ماه نمیرن مدرسه و تو هفته ۲۴ ساعت کار میکنن 

بعدش الان حقوقش منصفانس دیگه من دوست دوستم معلمه ۲۸ سالشه دقیقا ۱۴ میگیره  و الان تو شرف خونه خریدنه

2810