2777
2789

یاد اون روزا میفتم ک چقدر ذوق میکردم چقد حالم خوب بود ی هفته پیش پیداش شد ک اره گرفتارم مریضم درکم کن الانم ک رفته مسافرت کاری معلوم نیس کجاس پیداش نیس مامانشم گف ک خبر نداره ازش هووفف قضیه تو تاپیکای قبل هس

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

یکی باشه ک نره یکی باشه ک بمونه حواسش پیت باشه باهاش خودت باشی عکسای قشنگ بگیری هیی دلم کلی بغل میخاد:)

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

💔:) با خاطره ها و چتا چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما مجردی  من که متاهلم چی شدیدا نیاز به یک دوست دارم که باهاش صب تاشب شب تاصب فقط درددل کنم گریه کنم اونم گوش بده وتاآخرکنارم بمونه 😔😮‍💨

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
2805
حالا شما مجردی من که متاهلم چی شدیدا نیاز به یک دوست دارم که باهاش صب تاشب شب تاصب فقط درددل کنم گر ...

سخته ازدواجت سنتی بود؟

کل کوچه و خیابونارو باهم راه رفتیم ولی چرا ازم حتی ی خدافزیم نکرد...

سخته ازدواجت سنتی بود؟

اره عزیزم ولی بعدش عاشق شدیم 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اره عزیزم ولی بعدش عاشق شدیم

خب خوبه ک یکی کنارته:)