همه اطرافیانم توی طایفه شوهرم پولدارن جاریام همشون وضع مالیشون خوبه ب غیر از من ما بد نیستیم متوسط یکی از جاریام باهام هم سنه ولی وضع مالیش خیلی خوبه البته منظورم وضع مالی برادر شوهرامه هر چی ب شوهرم میگم میگه باید صبر کنی ن مسافرتی میرم ن هیچی فقط خرج خوراک و پوشاک بازم اونا با ولخرجی هایی ک دارن پول دار ترن خیلی اذیت میشم میخام باهاشون قطع رابطه کنم ولی اونا دست از سرم برنمیدارن🤕 یعنی باید برم پیش روانشناس یا طبیعیه آخه خیلیم گریه میکنم از این بابت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم مقایسه کردن مقدمه شروع ناامیدی و افسردگی هست و از سمت شیطانه، هیچ وقت مقایسه نکن خودت رو با اطرافیان. ممکنه شما الان در فصل سرما و زمستان زندگی خودت باشید و بهار زندگیت قراره از راه برسه. از همین لحظه لذت ببر.
طبیعیه چون ی رفتاری میکنن که ادم حالش از زندگی خودش بهم بخوره ولی گلم شاهنامه اخرش خوشه
آفرین دقیقا مثلا تا خونه ما میخاد بیا یکی از جاریام هر بار ی سرویس طلا یا نیم ست میندازه مدامم دستش ب گردنبندشه دلش میخاد من ازش بپرسم چند گرفته من نمی پرسم آخرشم خودش تا نگه دلش راضی نمیشه