2777
2789
عنوان

یعنی من آدم حسودیم🤕

126 بازدید | 12 پست

همه اطرافیانم توی طایفه شوهرم پولدارن    جاریام همشون وضع مالیشون خوبه ب غیر از من    ما بد نیستیم متوسط    یکی از جاریام باهام هم سنه  ولی وضع مالیش خیلی خوبه البته منظورم وضع مالی برادر شوهرامه    هر چی ب شوهرم میگم میگه باید صبر کنی  ن مسافرتی میرم ن هیچی  فقط خرج خوراک و پوشاک     بازم اونا با ولخرجی هایی ک دارن پول دار ترن   خیلی اذیت میشم میخام باهاشون قطع رابطه کنم ولی اونا دست از سرم برنمیدارن🤕         یعنی باید برم پیش روانشناس یا طبیعیه    آخه خیلیم گریه میکنم از این بابت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم مقایسه کردن مقدمه شروع ناامیدی و افسردگی هست و از سمت شیطانه، هیچ وقت مقایسه نکن خودت رو با اطرافیان. ممکنه شما الان در فصل سرما و زمستان زندگی خودت باشید و بهار زندگیت قراره از راه برسه. از همین لحظه لذت ببر. 

دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور

من قرار نیست تعقیر کنم اونا قراره به چوخ اعظم برن😎😎😎😎😎

چرا برای دیگران بدبختی میخواید؟

همینه که بدبخت می مونین دیگه

به فکر پیشرفت خودتون باشید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

طبیعیه چون ی رفتاری میکنن که ادم حالش از زندگی خودش بهم بخوره ولی گلم شاهنامه اخرش خوشه

آفرین دقیقا    مثلا تا خونه ما میخاد بیا یکی از جاریام هر بار ی سرویس طلا یا نیم ست میندازه    مدامم دستش ب گردنبندشه   دلش میخاد من ازش بپرسم چند گرفته من نمی پرسم   آخرشم خودش تا نگه دلش راضی نمیشه        

عزیزم مقایسه کردن مقدمه شروع ناامیدی و افسردگی هست و از سمت شیطانه، هیچ وقت مقایسه نکن خودت رو با اط ...

شوهرم همیشه ناامیدم میکنه   میگه همینی ک هست دوست نداری برو خونه بابات   در عوض خودم با چشمای خودم دیدم چقد برادر شوهرام دنبال پولن و حریصن  

چرا برای دیگران بدبختی میخواید؟همینه که بدبخت می مونین دیگهبه فکر پیشرفت خودتون باشید

بد بخت توی والبته بی شعورکه با استیکر جنبه فان پست من نفهمیدی دراو ببند حالم از اونقیافه تخمیت بهم خورد وریپ نزن