2777
2789

وگریه می‌کنه 

فروردین دو سالش میشه

چیکارش کنیم توروخدا بگید 

قران براش خوند هرکاری کرد ساکت نمیشه 

بیچاره پدرومادرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب هوش مصنوعی

خیلی سخت است که ببینیم کودک عزیزمان بی‌تاب و بی‌قرار است. گریه مداوم کودکان می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و مهم است که همه جنبه‌ها را در نظر بگیریم. اینجا چند توصیه دارم که ممکن است کمک کند:

### **1. بررسی دلایل فیزیکی:**
- **گرسنگی یا تشنگی:** مطمئن شوید که کودک به اندازه کافی خورده و نوشیده است.
- **پوشک:** بررسی کنید که پوشک خشک و تمیز باشد.
- **لباس‌ها:** مطمئن شوید که کودک راحت و با لباس مناسب است و احساس گرما یا سرما نمی‌کند.
- **دندان درآوردن:** اگر دندان در می‌آورد، ممکن است به دلیل درد دندان باشد. استفاده از جلیقه‌های خاص دندان‌گیری یا مشاوره با پزشک کمک کننده است.

### **2. بررسی دلایل عاطفی:**
- **آغوش و محبت:** کودکان نیاز دارند که احساس امنیت کنند. در آغوش گرفتن، تکان دادن آرام یا خواندن لالایی می‌تواند مفید باشد.
- **توجه:** گاهی کودکان تنها نیاز به توجه و ارتباط دارند.

### **3. محیط آرام:**
- **موسیقی آرامبخش:** پخش موسیقی آرام می‌تواند به آرامش کودک کمک کند.
- **نور ملایم:** نور شدید می‌تواند کودک را تحریک کند، بنابراین از نورهای ملایم استفاده کنید.

### **4. مشاوره با پزشک:**
- **اگر هیچ‌یک از این موارد کمک نمی‌کند، حتماً با پزشک کودک مشورت کنید.** پزشک می‌تواند بررسی‌های دقیق‌تری انجام دهد و راهنمایی‌های بیشتری ارائه دهد.

خیلی مهم است که به خودتان هم استراحت بدهید و از حمایت دیگران کمک بگیرید. امیدوارم که کودک شما به زودی آرامش بیشتری پیدا کند. ❤️

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

2805

ترسیده تو آب طلا بندازین بدین بخوره

شایدم جاییش درد میکنه استامینوفن بدین یکم بش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
عزیزم ببریدش حتما پیش دعا نویس

دعااا نویسسس؟!!!؟؟!

همین دعا نویسان که مردمو بدبخت کردن

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

چارقل و ایت کرسی بخونید کمی آب بده براش کارتون چیزی که دوست داره بزار از توی بغلتونم نزاریدزمین بچه توی خواب ترسیده

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

حتما جاییش درد میکنه گوش درد دل درد ... یا خواب دیده ترسیده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

اینا چه چرتیه بالا میگید بچه احتمالا یا خواب بد دیده یا دلش درد میکنه یخورده یخورده براش نبات داغ یا شیر درست کنید بغل کنید راه برید تا بخوابه 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
جواب هوش مصنوعیخیلی سخت است که ببینیم کودک عزیزمان بی‌تاب و بی‌قرار است. گریه مداوم کودکان می‌تواند ...

از کدوم هوش مصنوعی استفاده کردین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2810