2777
2789

جدا دوست دارم باهاتون صحبت کنم

مثلا بچه تون یه بچه دیگه رو کتک می زنه اما خونسرد و با لبخند نگاه می کنید و تذکری هم نمی دید

اون لحظه توی ذهنتون چی هستش؟

و چرا این واکنش رو دارید 

برام سواله😅

نیاز دارم اون بچه و پدر و مادرشو باهم گره بزنم به هم بندازمشون تو کاکتوس✨️

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وای زن داییم دقیقا همینه بعد بچه مردم بچه شو بزنه کل مدرسه رو زیرو میکنه اون بچه رو کلی دعوا میکنه 

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️

من فکر میکنم عقده های خودشون هست 

مثلا بچه خواهر شوهرم 

بچه کوچیک منو بدطور میزنه ..چندین سال هم ازش بزرگتر یعنی 

مادرش ناراحت که نمیشه هیچ 

جلو خنده ش رو میگیره 

میگه ش قلللللب مامان 

کاملا مشخص خوشحاله و فکر می‌کنه اینطور به من ضربه ای زده 

من فکر میکنم عقده های خودشون هست مثلا بچه خواهر شوهرم بچه کوچیک منو بدطور میزنه ..چندین سال هم ازش ب ...

چقدددر بدجنس

چطوری میشه کینه هارو از طریق بچه خالی کرد اخه

دوشنبه یکی از بچه ها پسرم و زده مادرش میگه پسر تو پرخاشگری کرده چهارشنبه دوباره زده پسرش وحشی تشریف ...

توی مدرسه که فراواااان ازین داستانا هست متاسفانه

باز بچه از بچگیشهپدر و مادری که بالغ هم هستن واقعا عجیبه

نه ببین میتونستن تربیتش کنن ک همچیو قلدر بار نیاد نه که با اشتباهاتش تشویقش کنن بچه بدتر پرو شه😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
2810