2777
2789
عنوان

بچه ها من فیلم ترسناک دیدم میترسم برم دستشویی😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
هیچوق فیلم ترسناک نبینید اینا برنامه ریزیه برای پایین اوردن ارتعاش مردمه

بابا من میگم از ترس نمیتونم برم دستشویی شما هی بدترش میکنید😭😂

You smiled at me,like Jesus to a child:)✨🌿.           The daughter of the rain,sea, nature and music 🌧️🌊🌿🎧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر من پاورپوینتی که سرش ۲۰ روززز کامل وقت گذاشته بودم و با دقت و خلاقیت و حوصله تکمیلش کرده بودم امروز پسرم زد همشو دیلیت کرد

از این وحشتناک تر که نیست:))))))

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

2805
بابا من میگم از ترس نمیتونم برم دستشویی شما هی بدترش میکنید😭😂

بدتر نکردم اگاهت کردم 

نزار ارتعاشت پایین بیاد خب 

وضو بگیر تا انرژیت برگرده 

ایت الکرسی بخون وچهارقل و حمد

معتقد به تسلسل 

استارتر من پاورپوینتی که سرش ۲۰ روززز کامل وقت گذاشته بودم و با دقت و خلاقیت و حوصله تکمیلش کرده بود ...

علتی که نمی‌خوام بچه دار شم

You smiled at me,like Jesus to a child:)✨🌿.           The daughter of the rain,sea, nature and music 🌧️🌊🌿🎧