2777
2789
عنوان

می‌خوام ناخن هامو ریموو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 23 پست
اتفاقا برا خانوما خیلیم با اهمیته تمیزیو زیبایی ناخن باعث میشه خانوما کلی اعتماد بنفس بگیرندلیل کاش ...

اعتماد به نفسی که با ناخن کاشت بیاد با ریموش هم میره!

انقدر جنبه های مهم روحی و اخلاقی و تربیتی هست که میشه توشون پیشرفت کرد و به اعتماد به نفس رسید که دیگه ناخن جلوشون خنده داره!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته بی اهمیته همش جولوی چشم خودت و دیگرانه باهاش کلی کار انجام میدی همیشه مرتبی جایی بخلی بری کو ...

شاید برای کسی که مدام درگیر خودشه و فراتر از جسم و زیبایی های ناخن هاش چیزی جلو چشمش نیست این حرف درست باشه

ولی برای خیلییییی ها و کسایی که به معنای واقعی موفق هستن در جنبه های مهم زندگی رنگ و لعاب ناخن دیگه بیش از حد ناچیزی

ریپلای نکنید لطفا چون مشخصه حرف هم رو نمیفهمیم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2805
اعتماد به نفسی که با ناخن کاشت بیاد با ریموش هم میره!انقدر جنبه های مهم روحی و اخلاقی و تربیتی هست ک ...

لطفا با دقت بخون اول ببین چی نوشتم بعد جواب بده دوست عزیز من نگفتم با کاشت ناخن اعتماد بنفس میگیرم گفتم زیباییه ناخن باعث میشه اعتماد بنفس خیلی از خانوما بره بالا صرفا نگفتم زیباییه ناخن فقط شامل کاشت میشه

چه عقیده ی عجیبی🤷‍♀️

شاید برای کسی که مدام درگیر خودشه و فراتر از جسم و زیبایی های ناخن هاش چیزی جلو چشمش نیست این حرف در ...

* ناچیزه

اعتماد به نفسی که با ناخن کاشت بیاد با ریموش هم میره!انقدر جنبه های مهم روحی و اخلاقی و تربیتی هست ک ...

بله ولی متاسفانه الان دیگ عقل همه تو چشمشونه شما هرچقدرم بزرگوار باشی لحظع اول ک نگاه میکنن به ضاهر ادم قضاوت میکنن بله واقعاجای تعجب و تاسفه ولی متدسطه یکی مثل من هروز سرکار دارم با اینجور ادمها اصلا بهت فرصت نمیدن ک ویژگی شخصیتتیتو بشناسن 

ولی جدای از این مثلا باریمو اعتماد بنفس ازبین نمیره 

خانومی ک مو رنگ میکنه به پوستش میرسه لباسهای قشنگ میپوشه اون لباسو درمیاره یا رنگ موهاش میره از خودش بدش میاد؟؟؟ صد درصد ن ولی بااون حال بهتری داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شاید برای کسی که مدام درگیر خودشه و فراتر از جسم و زیبایی های ناخن هاش چیزی جلو چشمش نیست این حرف در ...

چقدر بزرگ میکنید موضوع رو و مغلطه! اگ میخوایید ریپ نخورید جواب ندید لطفا 

ادم همینجور ک باید ب روحش برسه باید به جسمشم برسه حالا ن صرفا کاشت 

بنظرم این عقیده های افراطی باعث دوگانگی جامعه ما شده همینجور ک غذای روح مهمه جسمم مهمه صورت مهمه پا مهمه ناخن مهمه ذهن مهمه ارامش مهمه همه مکمل همه اینکه بگی فلان عضو بی اهمینه خیلی عقیده افراطی گونه و سخت هست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

تا شماداشتین نظراتونو برام می‌نوشتین (❤️) رفتم تحقیقات به عمل آوردم .

یه پولیش ناخن میگیرم که ناخن ها رو پولیش و سوهان کشی کنم.

یه سرم تقویت ناخن هم همینطور

و ریموو میکنم 🙌🏻

می‌خوام به احساسم اعتماد کنم✨