سلام
توضیحاتم رو کامل نوشتم طولانیه ممنون که وقت میزارین
من دوتا دختر دارم که دختر اولم بهمن میره تو 4 سال و دومی دی میره تو یک سال
دختر اولم از اول ک بدنیا اومد بچه سرسختی بود اذیت هاش زیاد بود تو هر زمینه ای گریه ئو بدغذا لاغر و... همیشه هم باهاش خوب رفتار میکردیم ولی باز لجباز و اذیت کن بود گذشت تا حدود 3 سال که نزدیک بدنیا اومدن خواهرش بود خیلی خوب شده بود و خیلی ذوق داشت برای بچه و اوایل هن خیلی خوب بود باهاش...
اما به مرور مدام خواهرش رو میزنه، یا دست و پاش رو لگد میکنه یا موهاشو میکشه یا اکثرا دستشو بخصوص انگشت هاشو گاز میگیره
حالا این یکی دخترم آرومه و اصلا بزرگه رو اذیت نمیکنه برعکس خیلی هم دوسش داره
دختر اولم هم خواهرشو خیلی دوست داره با گریه هاش گریه میکنه ولی باز در مواردی یا بی دلیل یا وقتی بره تو رختخوابش یا اسباب بازی هاشو بگیره میزنه این بچه رو تا جایی که بتونم سعی میکنم نزارم چالش پیش بیاد ولی خب من تمام لحظات کنارشون نیستم
هر مدل راهی رو فکر کنید رفتم تشویقی و جایزه ، دادن مسئولیت های خواهرش بهش مثل انتخاب لباس کمک تو حمام و چیزای دیگه، تنبیهی از خاموش کردن تی وی گرفتن اسباب بازی برای ی تایم محدود تا دیگه وقتی به جنون میرسونه منو جیغ و داد و چندتا ضربه به باسنش و فرستادن تو اتاقش
جدیدا کاراش خیلییییی بد شده یعنی گاز های وحشتناک و مو کشیدن زیاد داره
بخدا نمیدونم چیکارش کنم سکوت و صبرم زیاده ولی میبینم دیگه داره این بچه رو میکشه منم منفجر میشم مثلا دیروز فقط 3 بار بی دلیل از کنارش ک رد میشد خواهرشو گاز گرفت یا با وسایل مختلف زد تو سرش جوری که دل بچه از حال میره
مرتب خودم، خود خوری میکنم که واقعا چیکار کنم
با مشاوره بهزیستی صحبت میکنم ولی راهنمایی کاملی نمیکنن مشاور بیرون هم واقعا گرونه توان مالیشو ندارم
بچه دومم خداخواسته بود تو تاپیک هام هست
لطفا پند و اندرز ندید که چرا دومی رو آوردی و این حرفا آدم تا با کفش کسی راه نرفته نباید قضاوت کنه
خواهش میکنم اگر میتونین و میدونین راهکار بهم بدین ممنون میشم