2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست
اومدیم روستا قرار نبود بمونیم چون وقتی می مونیم چادر میاریم میریم توش چون من یبار اینجا موش دیدم.. ح ...

نترس ما زیاد میمونیم روستا هیچی نمیشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روزه سردرد دارم حالم خوب نیس

چرا دکتر میرفتی 

کجای سرته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2805
خوابم نمیاد فعلا بیدارم

من شدیدا خوابم میاد ولی هم دخترم هی شیر میخواد شام نخورده

هم انقد از برنامه درسیم عقبم فکر و خیال نمیزاره بخوابم

وقت نکردم الانم خونه نیستم کل سرم جوری که حالت تهوع دارم اشکام میریزه

سابقه میگرن نداری؟

من شدیدا خوابم میاد ولی هم دخترم هی شیر میخواد شام نخوردههم انقد از برنامه درسیم عقبم فکر و خیال نمی ...

برنامه ریزی کن ک ب همش برسی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
من شدیدا خوابم میاد ولی هم دخترم هی شیر میخواد شام نخوردههم انقد از برنامه درسیم عقبم فکر و خیال نمی ...

اولویت بندی کن ، با بچه کوچک درس بخونی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...