2777
2789
عنوان

میدونین از چی میسوزم⁉️😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 105 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا فامیل برام مهم نبوده ونیس به هیچ دردیم نمیخورن والا خواهر برادر چین که فامیل چی باشه ؟

اوه اوه الآن بعضی دوستان خانواده دوست میریزن که نگووووو😁

منم فامیل اصلا برام مهم نیست.یه کاری کردن که حتی دلم‌نمیخوادببینمشون

اوه اوه الآن بعضی دوستان خانواده دوست میریزن که نگووووو😁منم فامیل اصلا برام مهم نیست.یه کاری کردن ک ...

عزیزم خودت کم کم ارتباط مجازی تلفنیو کمتر کن باهاشون تابرسی به قطع ارتباط حضوری وقتی خیری نمیرسه ازشون وفایده ندارن وچهارکلام حرف حسابی یاد نمیگیری تو زندگی ازشون بچه دردت میخورن آخه 

فکر نمیکنی مسئله ای مثال مثلا لباس پوشیدن اونا ارزش اهمیت دادن نداره؟ چه تازه باشن مهم نیست چه تو هر قرار یکی جدیدشو بپوشه مهم نیست به تنش میاد یا نه مهم نیست واقعا چه اهمیتی داره؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
یعنی دوتومن ازش گرفتی؟چی بهش گفتی؟

نه دو تومن نگرفتم.هرچی پول میده دیگه نمیپرسه چی خریدی یا چیکارش کردی.ولی منم تا جایی که ممکنه واسه خونه خرج میکنم.واسه خودم کمتر.از اون پولی که باقی می مونه میریزم تو یه کارت دیگه که استفاده نمیکنم.

پول زیاد تو کارتش باشه نهایت یه تومن به من میده.میتونم واسه خودم خرج کنم یا خونه که بیشترش خرج خونه و بچم میشه.

حالا اون روز میخواستم یه کفش سیصد تومنی آنلاین بخرم.گفت باشه ولی قیافشو کج و کوله کرد که یعنی کفش واجب نیست.

ولی من اون کفشو میخرم😁

حپبتید یچی میگفتی بسوزه

من ادعایی ندارم ولی بخدا با اون همه خرید و تیپ زدن باز خوشتیپ نیستن.نمیدونم چطوری بگم.

میدون مسابقه نیست که هرکی لباس و وسایل جدید خرید برنده اس.یعنی قشنگ‌مشخص بود نمایشی رفتار میکنن یا حرف میزنن.

میگن آدم ها نباید گنده کنی داستان شماست

خود شیفتگی گرفتن جدیداً

من واقعا رابطه کمی دارم باهاشون

اینکه جمع کرده بود آورده بود وسایلشو نشون بده جالب بود.

موقع رفتن جوری لباس پوشیده بود که بچه ۷ ساله نمیپوشه.شلخته و نامرتب ولی نو بود لباساش.چه فایده 

عزیزم خودت کم کم ارتباط مجازی تلفنیو کمتر کن باهاشون تابرسی به قطع ارتباط حضوری وقتی خیری نمیرسه ازش ...

خیلیییییییی کم کردم رابطه رو.

خیلی رو مخن چون‌شلخته هستن.

بی نظمن

و این رفتار جدید پز دادن برام عجیب بود.ببین لباسای نو،ایرپاد و ساعت هوشمند نو،رنگ موی جدید، همشو اورده بود نشون بده