2777
2789
اینطور حرف‌ها خیلی دردآور هستن و می‌تونن احساسات رو جریحه‌دار کنن. در مواجهه با چنین رفتارهای توهین‌ ...

من واقعا اعصابم خورد میشه حتما باید یه جوابی بدم😐

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

تعلیق میشم اگه بگم😂😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاشم دهنت میگم،یا من تف واقعی میکنم تو روش ولی خب بخوای خیلی جواب بدی بگو عزیزم رو خودت چرا تف می‌حوای بکنی‌ برو بوتاکس کن چهرت قشنک بشه دیگه خودتو تفی نکنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
2805
اوه🤣🤣

اره حیف کاربریمو دوستتو دارم😂😂😔

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
من واقعا اعصابم خورد میشه حتما باید یه جوابی بدم😐

جواب هوش مصنوعی

کاملاً درک می‌کنم که وقتی کسی با بی‌ادبی برخورد می‌کنه، احساس می‌کنید باید پاسخی بدید. در این مواقع، حفظ خونسردی و واکنش مناسب می‌تونه خیلی مهم باشه. اینجا چند پیشنهاد دارم که می‌تونید امتحان کنید:
1. **پاسخ محترمانه ولی قاطع**:
- "این حرف توهین‌آمیزه و من مستحق چنین برخوردی نیستم."
2. **بیان احساستون**:
- "این حرفت باعث ناراحتی من شد، امیدوارم بتونیم بهتر صحبت کنیم."
3. **تاکید بر اهمیت احترام**:
- "ما بهتره با احترام با هم صحبت کنیم."
پاسخ دادن با خونسردی و احترام می‌تونه به شما کمک کنه تا از بیشتر شدن تنش‌ها جلوگیری کنید و همچنین نشان‌دهنده شخصیت و ارزش‌های شما باشه. این موضوع که شما در برابر بی‌احترامی ایستادگی می‌کنید، نشانه قدرت و توانمندی شماست.

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

تف تو .....ت؟

نهه😂

خب بیب بسه تفیش کردی حالا برگرد بچه بسازم😔😂(مودبانش)