2777
2789
عنوان

چرا ما همش از واژه های عربی استفاده میکنیم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 103 پست
هیچ تفاوتی بین دو کلمه سلام و پارتنر نیست..اصیل بودن و نبودنش کجاست ؟ هر دو ، کلماتی هستند از دو زبا ...

پاتنر و اینجور کلمات به تازگی وارد لغات ایرانیا شده اما سلام از همون اول بوده بعد ما بوجود اومدیم 😂😂😂😂😂حالا اینکه شوخیه ولی منه ایرانی با واژگان عربی که اومده تو دایره لغاتمون راحتترم تا واژگان غربی که حتی معنیشونم نمی‌دونیم همین کلمه داف تو فرهنگ خود غرببا معنی خوبی نداره اما ما مثل نقل و نبات بهمدیگه میگیم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاتنر و اینجور کلمات به تازگی وارد لغات ایرانیا شده اما سلام از همون اول بوده بعد ما بوجود اومدیم 😂 ...

بهرحال اگه اشتباهه ، هر دو اشتباهه و اگه خوبه ، هر دو خوبه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2805
هر چی اسمشو خواستی بزار ،من نژاد پرست نیستم فقط از اعراب بیزارم نه کل دنیا!...

لطفا تاپیکو به جنجال نکشونید 

من اصلا بحث قومی رو مطرح نکردم

و دوستدار تمام عرب های با فرهنگ کشورمون و سایر هستیم

منم نگفتم در عربی پارس هستفکر کردن و فهمیدنش زمان و مطالعه نیازه

این پارس کردن سگ رو یه بنده خدایی همین سایت توضیح داد اما من الان نمیتونم مثل اون بگم و فهمیدم چقدر اشتباه میکردیم استفاده می‌کردیم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا آنقدر گارد گرفتی عزیزم؟! تازه قضاوت هم کردی چون تقریبا اکثرا این زیر هم راجع به انگلیسی حرف زدن ...

گارد نگرفتم کلم به عنوان یه عرب میگم چون خیلی جاها خیلی شهرها رفتم برا مسافرت بخدا قسم تا فهمیدن عربیم  از خوزستانیم اینقدر بد باهامون حرف زدن که واقعا از اون روز دیگه ما فقط تو شهرهای خودمون میریم سفر داخل خوزستان 

واقعا من موندم اینهمه نفرت برا چیه 🥲 

منظور من شما نبودین کلی گفتم عزیزم 

لطفا تاپیکو به جنجال نکشونید من اصلا بحث قومی رو مطرح نکردمو دوستدار تمام عرب های با فرهنگ کشورمون و ...

حالت خوبه !!!من الان به جه قومیتی توهین کردم !!اصلا در مورد داخل کشور گفتم بعدشم حالا تاپیک تحفه س همچین میگی 😐

شما اگر دوس دارید خادم اعراب باشید چکار دارم

حالت خوبه !!!من الان به جه قومیتی توهین کردم !!اصلا در مورد داخل کشور گفتم بعدشم حالا تاپیک تحفه س ه ...

همین الان نگفتی ازشون متنفرم؟

بعدش کی گفته خادمشون باشیم؟

با توهین چیزی درست نمیشه

ولی در کل همه زبان ها این داستان رو داره تو انگلیسی هر روز داره یه واژه جدید از تیک تاک در میاد 😂😂 اگه کسی ۱۰۰ درصد فارسی حرف بزنه هیچ کس متوجه حرف هاش نمیشه 

فارسی اصیل شبیه فارسی هخامنشی و ساسانی 

الان ما تو زبانمون عربی ،فرانسوی ، انگلیسی ،مغولی و یکم از زبان های باستانی  و ...داریم .

گارد نگرفتم کلم به عنوان یه عرب میگم چون خیلی جاها خیلی شهرها رفتم برا مسافرت بخدا قسم تا فهمیدن عرب ...

قربونتون برم اهمیت ندید همسر منم کورد هستن تجربه مشابه شمارو دارن که بعضاً باهاشون بد برخورد شده صرفا چون مورد بوده❤️

سرتون سلامت باشه ، ما از هر قومی هم باشیم تهش زیر یک پرچم زنده هستیم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

عزیزم عربی واقعا خوب و شیرینه و ما دوستدار همه شما هستیممن منظور اینه این دو زبان تفکیک بشن و اصالت ...

منظورم شما نبودین به شخص خاصی اشاره نکردم گلم 

کلی میگم چون خیلی جاها میرم تا میفهمم عربم خیلی بد باهامون حرف میزنن رفتار میکنن جوری که دیگه برا مسافرت غیر از شهرهای استان مون جایی نمیریم ولی ما برعکس عید نوروز اینقدر که شهرهامون شلوغ میشه واسه اینکه مسافرت راحت باشن و اذیت نشم ترافیک نشه از خونه هامون بیرون نمیریم که مسافرا بهشون خوش بگذره 

به نظرم چون زبان فارسی از زبان عربی گرفته شده هست

زبان فارسی به خانواده زبان های هند و اروپایی تعلق داره. عربی متعلق به شاخه سامی از خانواده زبان های آفریقایی-آسیایی هست، فارسی از عربی گرفته نشده!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
این پارس کردن سگ رو یه بنده خدایی همین سایت توضیح داد اما من الان نمیتونم مثل اون بگم و فهمیدم چقدر ...

دقیقا خیلی کلمه ی بدی هست و این توهین مستقیم به ما پارسي زبانان بوده 

در این حد تحقیر شدیم...

2810