2777
2789
عنوان

چرا ما همش از واژه های عربی استفاده میکنیم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 103 پست
شما که گیر دادی به واژه های عربی کاشکی گیر هم می‌دادی چرا فرهنگمون غربی شده مگه آداب و سوم و فرهنگ و ...

بله منم با شما موافقم

نظرم اینه که فرهنگای خودمون قشنگ ترن و ایرانی باشیم بهتره تا اینکه از دیگران تقلید کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی از حق نگذریم عربی خیلی شیرینه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

2805

یکی از دلایلش اینه که زمانیکه مغول ها به ایران تسلط داشتند بسیاری از شاعرها و فلسفه نویسان ایرانی برای اینکه آثارشان از بین نره به کشورهای عربی رفتند و آثارشان رو به عربی نوشتن بعد از پایان حکومت مغول خیلی از اون نویسنده ها دیگه زنده نبودن و آثارشان عربی مونده بود نویسنده های بعدی که اون آثار رو میخوندن خیلی از واژگان عربی رو به واژگان فارسی اضافه کردند بعد هم که اعراب مدت زیادی به ایران حکومت کردن و متاسفانه فرهنگ ما دستخوش تغییر شد 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
به نظرم چون زبان فارسی از زبان عربی گرفته شده هست

ریشه عربی زبان سامی 

ریشه فارسی هندواروپایی گرامر ما هنوز پایه هندواروپایی داره 

اسلام که اومد تو ایران اینجوری شد 

بله عزیزم عربی هم زبان خوبیهولی نظرم اینه فارسی هم طرز اصیل خودشو داشته باشه

حالا واژگان عربی که حداقل بگیم اصیلن جملات و کلمات جدیدی که اضافه شدن رو بگو دیگه رو می‌نویسن دیه دیگع یا کلماتی مثل پارتنر اکس داف و ...... اینا معرکه ان 😵😵😵😵😵😵

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
فکر نمیکنم اینطوری باشهزبان فارسی ساختار خودش رو داشته و به مرور زمان که اصطلاح های عربی و اینگلیسی ...

آخه من یک جای خوندم زبان قبل فارسی اوستای بود و... بازم اطلاعاتم تو این زمینه کم هست ولی در جواب این تاپیک باید بگم که انگلستان خیلی از ما دور تر هست و حساسیتی که برای این واژه ها به کار میره علتش موج رسانه هست که زبان فارسی داره فراموش میشه مثل : دایرکت بیا کال بده میس کال انداختم و... ، ولی عربستان خیلی نزدیک تر به ما هست و حروف مشابه بیشتر داریم مثل مقایسه زبان فرانسوی با انگلیسی و....

چرا اینقدر از ما بدون میاد آخه درسته ما عربیم ولی عرب ایرانیم خوزستان جز ایران دیگه 

ممنون زیر یه آسمون داریم زندگی میکنیم ولی قومیت هامون فرق می‌کنه یعنی چی آخه تازه خود قرآن عربیه  حالا ما هیچ قرآن خود امام حسین و امام علی که عربی صحبت میکردن دیگه 

حالا بیشتر اسامی تو ایران عربیه. 

واقعا نمی‌فهمم چرا اینقدر از ما بدون میاد خداروشکرر ما تا حالا به هیچ قومیتی بی احترامی نکردیم همتون به چشم خواهر برادر خودمون میدونیم عید نوروز از همه  شهرهای میان اینجا واقعا حتی یه ذره بی احترامی به کسی نمی‌کنیم 🥲

کاش این کدورت ها از بین قومیت ها  بره

والا اینا ی سری کلمات اختراع میکنن ک اگ نکنن سنگینترندراز آویز؟؟

اونم زینتی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2810