2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 101 پست
نه اصلا چنین قصدی ندارم🌹خواستم فقط بدونم چه برخوردی دارین شاید به خودشون جرات ندن بیان جلو و آشنا ب ...

بستگی داره 

جلف نیستم و اونقدرا هم رسمی نیستم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اسی فقد تو نی نی سایته که به دختر ۲۰ تا ۲۵ ساله میگن بچه ای و زوده

عمر آدمی کوتاهه و روزا و سال ها زود زود دارن میرن

چشم رو هم بزاری از ۲۰ سالگی پریدی ۳۰ سالگی

من یادمه مدرسه که میرفتم(۳ ،۴ سال پیش)هیچ دختری تو مدرسه ازدواج نمیکرد و نکرد ولی الان حتی دانش آموزا هم ازدواج میکنن(نمیگم کار خوبی میکنن یا بد چون به من ربطی نداره)

ولی اینو بدون تو دنیای واقعی همه چی فرق داره با نی نی سایت

سعی کن با مردا و پسرا ارتباط بگیری، خانومانه رفتار کنی،تو جمعای زنونه برو و مثل یه خانم با کمالات باش،

بیشترین خواستگارو دختری داره که خجالتی نباشه و اجتماعی باشه و همچنین مادرش سر زبون دار باشه،واقعا اینا تاثیر داره

امیدوارم به مراد دلت برسی💙

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
خیلی با لحن جدی و حس کردم طلبکارانه و عصبی اینا رو تایپ کردی 🤣

🫤🫤🫤🫤

واقعا نمیدونم چجوری از چت متوجه لحن میشید 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اره آخه تو اطرافیانم دیدم ازاین مدلا متاسفانه یعنی فکر کنم همه دیدن یه ضرب المثل هست میگه جنس ارزون ...

خب دختری که خیلی خوشگله من خودمم سمتش نمیرم و نخواهم رفت 

چون می‌دونم ....

مرد 

ظاهرت چجوریه آخه پسرا به نظرم سمت دخترای خوشگل با کلاس سرسنگین نمیرن زیاد که یوقت جواب نه نشنون تو ا ...

الان توهین بما بود ک هی جواب رد به درخواست پسرا میدیم 😂😂😂😂😂😂😂

یعنی چی پسرا دنبال زشتا میرن

تو خودت پسر زشت وداغون دوست میشی 

وااای اعتماد بنفس من داغووون  شد😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

سایت همسر یابی شرکت کن البته اگه دوست داری اگه نه هیچی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ببین اسی فقد تو نی نی سایته که به دختر ۲۰ تا ۲۵ ساله میگن بچه ای و زودهعمر آدمی کوتاهه و روزا و سال ...

بخدا من با آقایون یا پسرا ارتباط دارم 

چون موقعیت شغلیم ایجاب میکنه 

و واقعا خانومانه برخورد میکنم 

نه خجالیتم نه گوشه گیر نه کم حرف و نه خشک 

الان توهین بما بود ک هی جواب رد به درخواست پسرا میدیم 😂😂😂😂😂😂😂یعنی چی پسرا دنبال زشتا میرنتو خ ...

نه عزیزم تو جذاب لهنتی هستی تو خوشگلی که میان سمتت و رد می‌کنی من اونایی که صد تا رو همزمان هندل میکنن رو گفتم تو جیگرررری

بخدا من با آقایون یا پسرا ارتباط دارم چون موقعیت شغلیم ایجاب میکنه و واقعا خانومانه برخورد میکنم نه ...

یه دوست دارم تا حالا خواستگاری ۵تا رفته و هر سری رد کردن دختره بعد یکماه ازدواج کرده و دقیقا تو ۵مورد همین بوده،ادرس بده بگم بیاد خواستگاریت 😂😂

کاربر آقا هستم
2810