2777
2789
عنوان

بچه سوم داشتن خیلی باکلاسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 105 پست
سه تا بچه داشتن بی کلاسی نیست.ابنکه با وجود دوتا بچه هنوز درگیر گذشته ای هستی که اصلا ربطی به زندگی ...

بیاماچت کنم

چقدر قشنگ‌گفتی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هام شیر ب شیر بودن ۶ ساله و ۴ سال ان تقریبا..منم بچه سوم دوس دارم

منتهی تازه دارم نفس میکشم..تازه دارن همدیگرو درک میکنن

خودم خییییلی موندم عقب از زندگی  بخاطر بچه ها

۳۳ سالمه..دوس ندارمم تا سن بالاتر بچه دار شم

نمیدونم چ کنم🥲🥲🥲

من سومی رو الان باردارم نا خاستهاز زمین و زمان حرف شنیدم تا حالا

هر کی حرف زده سطحش پایین بوده عزیزم 

بعدا تحسینت میکنن 

خودشون عرضه ندارن حسادت میکنن 

بهترین کار رو کردی اگر شرایطش رو داری 

من خیلی ها رو دیدم پشیمونن از اینکه بچه کم آوردن و الان سن باروریشون رو از دست دادن 

🌹🌹🌹

2805
هر کی حرف زده سطحش پایین بوده عزیزم بعدا تحسینت میکنن خودشون عرضه ندارن حسادت میکنن بهترین کار رو کر ...

پمنون💋

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810