2777
2789

ببینید ی پسر خاله های هولی دارم ک بگم خدا چیکارشون کنه خاکبر سر هارو وقتی نامزد داشتم 

ی گروهی داشتیم تو وات دختر خاله ها و پسر خاله ها بودن منم توش بودم اون موقعه14سالم بود و از خل بودنم بوده این کارم خلاصه تموم شدو ازدواج کردم سیمکارتمو عوض کردم 

الان بچه دارم و 22سالمه این همه ساله میگذره و شمارمو رفتن ور داشتن از گوشی خاهرشون 

یک ساله ک پیام میدن روبیکا و زنگ میزنم جواب نمیدم بلاک میکنم 

با شوعرمم مشکل دارم مثلا شبا دیر خونه میاد یا رمز گوشیشو نمیدونم همش باهاش در حال دعوا هستم و گیر دادن ک کارمون ب دعوا و ...رسید و گوشیمو شوهرم ور داشت گفت دیونم کردی همش بهم پیام میدی و دعوا میکنی ...

باز اون پسر خاله ی خدا زده ام پیام داده بهم تو‌وات شوعرمم دیده نوشته بوده سلام 

حالا شوعرمم شاید جوابشو داده پیامهای خدشو پاک کرده نمیدونم چون تو کیبوردم نوشته بود محمد 

الآنم چون شوهرم رفت شهرستان گوشیمو آورد داد دیدم 

انقد غصه میخورم کلا دارم میمیرم ک شوهرم راجب چ فکرای بکنه و بعداً ب روم بیاره 😣😔

بقیه مشکلاتم و غصه خوردنم کم بود اینم اضافه شد ک خدا پسر خاله هامو خیر نده عوضیا رو از ترسم نمیتونم واقعیت و ب شوهرم بگم ک دعوایی نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه رابطه سمی داری با شوهرت 

حالا پسر خالت نمیخورتت که بلاکش کردی بعضیاتون خیلی اعتماد به نفستان پاییینه بعد ازدواج فکر میکنید همه پسر و مرد های فامیل خطر هستن

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
چه رابطه سمی داری با شوهرت حالا پسر خالت نمیخورتت که بلاکش کردی بعضیاتون خیلی اعتماد به نفستان پاییی ...

از چ لحاظ سمه؟

حرفتون منطقیع ولی اینها منظورشون ی چیز دیگست فک میکنن الان باهاشون میرم تو رابطه خاکتوسرشون

پسر خاله هام البته چند تا داداشن اینجوریون خدازدتشون

محکم و جدی رو به روشن بایستید 

با بلاک کردن فرار نکنید 

خیلی خانومانه و منطقی جواب بدید و احوال پرسی کنید بعدم بگید همسرتون حساسه مراقب رفتارشون باشند 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

محکم و جدی رو به روشن بایستید با بلاک کردن فرار نکنید خیلی خانومانه و منطقی جواب بدید و احوال پرسی ک ...

گفتمشون حتی ب خاهرشم گفتم بهشون بگه ولی نمیدونم اینها منظورشون از این کاراشون چیه