2777
2789
عنوان

ینی هیشکی رابطه دیستنس و باور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 99 پست
بنظرتون برا اینکه سرمایه داشته باشم پزشکی بخونم یا دندان من خودم باید هزینه همو بدم گفتم که کسیو ندا ...

اگه میخوای زود به درامد برسی به نظرم برو دندون

اگه میخوای زیادی درس بخونی برو پزشکی 

برا مهاجرت هر دو تخصص دادن میشه اقدام کرد

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باور ندارمچون اصلا تا طرفو از نزدیک چندین بار نبینی و مدت خیلی زیادی باهاش وقت نگذروندی نمیفهمی ع ...

بالاخره خیلیا تعریف دقیق عشق و نمیدونن 

کمتر کسی قدرت تجربه عشق واقعی رو داره و این از سری نعمت های والای خداس که به هر ادمی عطا نمی کنه✨️

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
2805
من رابطه لانگ داشتم زندگیمو به پاش گذاشتم قرار بود با هم به همه چی برسیم اما اون با بچه بازی هاش خرا ...

به ادمش بستگی داره 

باید ادمش و پیدا کرد 

به حکمت خدا شک نکنید 

عزیزم کسی نمیگه الکیه یا بدهفقط سخته. خیلی سختبا یه ادم دیگه فرهنگ دیگه. ساعت ها فاصلهبعد از ازدواج ...

باهاتون خیلی موافقم👍

اما امان از نظرات یه عده

اینم بگم تا دو ساعت فاصله لانگ حساب نمیشهمثلا یه استان دیگه لانگ حساب میشه معمولا

۱۰ ساعت و بافاصله ۴ استان😂🤦‍♀️

و ماه بعد با فاصله به کشور😂

الان چند سالته؟اون فرد چند سالشه و شغلش چیه؟چقد فاصله شهراتونه عزیزم؟

من ۲۰ اون ۲۷ 

فاصله ۴ استان ۱۰ ساعت 

چون خارجم کمتر میام ایران فاصله یه کشور 

مهندس هستن

2810