2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندساله میگل دارم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2805
چجوریه استفاده میکنید؟ راضی هستید؟من چون سرکار میرم گفتم بگیرم شاید دیگ تو برنج پختن تنبلی نکنم

بله راضیم 

تایمر داره

صبح آب و برنج و نمک و روغن میریزم و روشن میکنم

ظهر که میام خونه برنج تازه آماده شده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بله راضیم تایمر دارهصبح آب و برنج و نمک و روغن میریزم و روشن میکنمظهر که میام خونه برنج تازه آماده ش ...

مدلش رو‌میدونید چیه؟ سرچ کردم مدل زیاد داره بعد ته دیگم میده؟ ببخشید سوالام زیاد شد

فقط پارس خزر ! من خارج از ايرانم ولى بازم رفتم پارس خزر گرفتم از فـروشگاه ايرانىاما بهت بگم زياد فرق ...

اینقدر خوبه؟ من خیلی شنیدم پارس خزر رو ولی باورم نمیشد برند ایرانی خوب باشه، منم میخوام فرقی نکنه چون پلوپز مامانم داشت برنج توش شفته میشد بدم میومد اصلا واس همین رو جهیزیم نخریدم ک اشتباه کردم واقعا

اینقدر خوبه؟ من خیلی شنیدم پارس خزر رو ولی باورم نمیشد برند ایرانی خوب باشه، منم میخوام فرقی نکنه چو ...

نه ببين واسه ما ايرانيا خوبه چون اهل تهديگ هستيم

اما ازنظر پخت برنج فرقى با برنج دمى نداره ، يعنى اگه نخريدى فكرنكن چيز خاصيو ازدست دادى

همون مراحل پلو دمى با قابله رو ميرى فقط تو پلوپز

نه ببين واسه ما ايرانيا خوبه چون اهل تهديگ هستيماما ازنظر پخت برنج فرقى با برنج دمى نداره ، يعنى اگه ...

اها متوجه شدم چی شد

خب من میخوام ی چیزی باشه ک صبح میرم سرکار بزنم ب برق برمیگردم برنجم اماده باشه

این قابلیت رو داره؟ اخه قابلمه رو نمیتونم همچین کاری کنم

اها متوجه شدم چی شدخب من میخوام ی چیزی باشه ک صبح میرم سرکار بزنم ب برق برمیگردم برنجم اماده باشهاین ...

نه نه نكنى اينكارو!  حالا جدا از اينكه خيلى خطرناكه چون ممكنه خودش خاموش نشه ، برنجم تا تو برگردى كامل شفته و بد شده

براى من پيش اومد دكمه پلوپزم خودش خاموش نشده بود باز خدا رحم كرد من خونه بودم