2777
2789
عنوان

پانیک شدم میشه بیاااااین 🥺

337 بازدید | 20 پست

من تبریز زندگی میکنم ولی خودم شمالیم .الانم به خاطر دکتر و این چیزا (ام اس دارم) اومدم شمال ده روزه اینجام .

بعد خونه مامان بزرگم بودم چند شب پیش پسرعمه ام هم اومده بود . اونام تازه رفته بودن مسافرت خارج از استان . داشت میگفت که وارد رودبار که شدیم شیشه رو دادیم پایین گفتیم آخییش هوای گیلان . بعد من گفتم انگار اینجا نفس کشیدن راحت تره .(به خاطر رطوبت )اونم گفت آره .

الان استرس اینو دارم که برگردم تبریز اونجا آبوهوا خشکه میترسم نتونم خوب نفس بکشم .استرس بگیرم . چه خاکی تو سرم کنم .؟؟ اینم بگم ۵ ساله تبریزما ولی میگم جون این حرفو زدم به پسرعمه ام برا سخت میشه .

میدونم برای شما مسخرست . 😔

لطفا مسخرم نکنید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بنظر من حتما با متخصص صحبت کنید

بانوان نی نی سایت جز دلداری که کاملا بجاست حرف دیگه ای ندارن

از طرفی از الان اینو تلقین نکنین

استرس قبل از حادثه سخت تر از خود حادثه هست

در نهایت و در بدترین حالت مدتی به سختی نفس میکشین و باز به روال بر میگردین(بدترین حالت)

حتی من برعکس شما در هوا و رطوبت شمال سخت تر نفس میکشم!

بارونو دوس دارم🌱

نفهمیدم دقیقا ولی مسخره ات نمیکنم عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش و سعی کن بهش فکرنکنی یعدم به چیزای خوب فکرکن به شمال و هوای خوب و مرطوبش فکرکن به قشنگی هاش و به درختاو جنگلای خوشگلش که الان زرد شدن فکرکن ، اروم باش و از سکوت شب لذت ببر🌱✨ 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
نفهمیدم دقیقا ولی مسخره ات نمیکنم عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش و سعی کن بهش فکرنکنی یعدم به چیزای خوب ...

الان میتونم ولی میترسم وقتی برگشتم تبریز برام سخت بشه .

بنظر من حتما با متخصص صحبت کنیدبانوان نی نی سایت جز دلداری که کاملا بجاست حرف دیگه ای ندارناز طرفی ا ...

اتفاقا میخواستم اینو بگم که کلا آبوهوای شرجی سخته نفس کشیدن .؟؟ یا خشک . چون من شنیدم کسایی که بینی شونو عمل میکنن کنار دریا برن خیلی سخت میشه نفس کشیدنشون .

2810