2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم باید از هم جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گناه داره خدا رو در نظر بگیر....خیلیا حسرت زندگیتو می‌خورند...این همه تایپیک خیانت و کتک یکم ب خودت ...

باور کن قصدم جدا شدن نبود، یهو اومد رو زبونم اونم گفت باشه بدون خدافظی قطع کرد، تا حالا صد دفعه دعوا کردیم خودش برگشته

2805
ببین من دوست ندارم نی نی یار رو تگ کن لطفا از تایپک من برید بیرون😊 همیشه سر دعوا و توهین و جنگ داری ...

عزيزم حالا فكرنكنم اون بنده خدا منظورى داشـته ، ناراحت نشو حالا شما

نميدونم سر چى دعواتون شده كه بهش اينو گفتى ولى اگه واقعا فكرميكنى بهم نميايد ، تو نامزدى جدا شى بهتره ، هم از نظر دردسر ها هم از نظر وابستگى

اخه نمیدونم چرا اینو گفتم یهو، چرا اون جدی گرفت اصلا

دآره بهت یاد میده هرچی شد حق نداری حرف رفتنو بزنی میخواد بفهمی همچین راحت تو مشکلات نباید جا بزنی نمیخواد زندگیش رو روی سراب بچینه نمیخواد همش شکنجه بشه وقتی میگی باید جدا شیم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐حالت خوب نیستا؟ اولا من ترو نمیشناسم این ۱دوماااااا حالت روانشناسی ع ...

شما توی تاپیکای قبلی هم یهو پریدی به من در حالیکه اصلا نه میشناسم تون و نه ریپلای کردم و نه توهینی بود، زشته بخدا برای یه دختر انقدر بد صحبت کنه

دآره بهت یاد میده هرچی شد حق نداری حرف رفتنو بزنی میخواد بفهمی همچین راحت تو مشکلات نباید جا بزنی نم ...

وااای خدا عذاب وجدان گرفتممم 

چی بگم والا، غرورمم اجازه نمیده ازش سراغی بگیرم

شما توی تاپیکای قبلی هم یهو پریدی به من در حالیکه اصلا نه میشناسم تون و نه ریپلای کردم و نه توهینی ب ...

والا من شمارو یادم نمیاد 

شما تعیین نمیکنید که من چجوری صحبت کنم 

اگه شما تعیین کننده بودی 

رابطتتونو ب دست میگرفتین 

موفق باشین

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
عزيزم حالا فكرنكنم اون بنده خدا منظورى داشـته ، ناراحت نشو حالا شمانميدونم سر چى دعواتون شده كه بهش ...

نه گلم اخه توی تاپیک قبلی هم من ازش پرسیدم شما فلان کاربر هستید بهم توهین کرد و بد جواب داد 

من کلا از این دسته افراد توی فضای مجازی دوری میکنم بحاطر ایشون تاپیک قبلیم که طنز بود و برای عوض شدن روحیه م بود رو بستم که کمتر پرخاش کنن ولی اینجا اومدن باز

والا من شمارو یادم نمیاد شما تعیین نمیکنید که من چجوری صحبت کنم اگه شما تعیین کننده بودی رابطتتونو ب ...

رابطه‌ی ما به خودمون ربط داره گل، هیچکی تعیین نمیکنه دیگری چطور صحبت کنه، فقط شخصیت خود طرف تعیین میکنه که با مخاطبش با چه لحنی صحبت کنه، من ازت خرده نمیگیرم شاید دلت پره دوست خوبم، امیدوارم ارامش به زندگیت برگرده😊 

وااای خدا عذاب وجدان گرفتممم چی بگم والا، غرورمم اجازه نمیده ازش سراغی بگیرم

بنظرم زنگ‌بزن بهش ولی به روی خودت نیار بگو مثلا فلان اتفاق برام افتاد نتونستم بهت زنگ‌بزنم  اگه دلخوریشو گفت بگو نمیخواستم ناراحتت کنم خودم پشیمون شدم از حرفم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
رابطه‌ی ما به خودمون ربط داره گل، هیچکی تعیین نمیکنه دیگری چطور صحبت کنه، فقط شخصیت خود طرف تعیین می ...

انشالله اون ارامش که دعا کردی برام 

برگرده ب رابطتت🫠🧡😄

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
2810