2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهر شوهرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 40 پست
چیا میخری استارتر گاهی ی رفتار از نظر خودمون درسته گرچه رفتار همسرت نیاز داره جرواجر بشه یکبار اساسی ...

مثلا هر ماه دو تومن میده بهم میدم قرض لباس و وسایل خونه

این ماه 8 تومن داد .. 3تومن عینک طبی خریدم 2 تومن بارانی 1 تومن بوت

1 تومن خرج دکتر داخلی و چکاپ کلی 

یه تومن لیزر 

چیا میخری استارتر گاهی ی رفتار از نظر خودمون درسته گرچه رفتار همسرت نیاز داره جرواجر بشه یکبار اساسی ...

خودش هیچی لباس برا خودش نمیخره همیشه چرت و پرت میپوشه ابرو بر ..خیر سرش مهندسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش ولی همسرت خیلی فهم و درکش کمه. انگار پایه ای ترین اصول زندگی زناشویی رو نمیدونه. باید با ایشون صحبت کنی و باهاش اتمام حجت کنی که زن و شوهر باید محرم و رازدار هم باشند و قرار نیست مسائل بینشون به بیرون درز کنه. اگه با تو مشکلی داره اصلا حق نداره جلوی غیر از تو گلایه کنه. یا باید به خودت بگه یا باید دو نفری برین پیش مشاور تا اون کمک کنه.

2805
خودش هیچی لباس برا خودش نمیخره همیشه چرت و پرت میپوشه ابرو بر ..خیر سرش مهندسه

مجبورش کن ب خرید 

چندبار بگی لباس نداری یهو میخره

خریدای خودتو رو هم یهو نگو 

مثلا چند روز پشت هم بگو کفش ندارم 

استارتر 

من خودمم از سر درد دارم میمیرم 

الان تو بگو من چیکار کنم 

زایمان کردم همسرم ی مامانبزرگ ۸۰ ساله داره ک هربار پامیشه میره خونه پدرشوهرم ی خبر از خانواده من میبره خبر الکی و و حشتناک_

بارداری اولمم ی دست لباس کهنه پسرشو اورده برام با ۲۰ هزار ت پول چشم روشنی (وضع مالی بهترین(کاش هیچی نمیورد(

باز الان چند روزه میره پیش همسرم منو ببر خونتون بچه رو ببینم

امشب با همسرم دعوام شد

تا ام میاد تمام اتاقامو میگرده حیاطو میگرده چقدر زشت اخه 

میگم هر کی بهم بی احترامی میکنه بی خیالی هی میگی گذشت کن 

باز امشب اومده میگه مامانبزرگش اومده سراغش ک منو ببر خونتون _من چ رفتاری کنم اخه

مثلا هر ماه دو تومن میده بهم میدم قرض لباس و وسایل خونهاین ماه 8 تومن داد .. 3تومن عینک طبی خریدم 2 ...

خوب عزیزم شما که اصلا خرج اضافه ای نکردی. دو تا تیکه لباس خریدی بقیه اش هم خرج پزشکی بوده. ظاهرش اینه که 10 تومن پول زیادیه ولی جنس ها خیلی گرون شدن و الکی الکی پول میلیونی از کف آدم می ره. برای من همین عینک یه خرج خیلی گنده هست چون فوق العاده گرون شده.

مجبورش کن ب خرید چندبار بگی لباس نداری یهو میخرهخریدای خودتو رو هم یهو نگو مثلا چند روز پشت هم بگو ک ...

بذار بیاد. کی به حرف ایشون بها میده؟ دیگه پیر شدن، نباید زیاد ازشون ناراحت شد. باید ببینی مامانبزرگ همسر من چطوریه 🤣 بچه‌ها به شوخی بهش میگن جومونگ. از بس با همه در حال جنگه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بذار بیاد. کی به حرف ایشون بها میده؟ دیگه پیر شدن، نباید زیاد ازشون ناراحت شد. باید ببینی مامانبزرگ ...

چند هفته پیش رفته گفته داداشم زن صیغه کرده 

پدرشوهرمم میاد ب همسرم میگه 

هنوز حالم بده از کاراش همش بی احترامی میکنن من باید سکوت کنم

چند هفته پیش رفته گفته داداشم زن صیغه کرده پدرشوهرمم میاد ب همسرم میگه هنوز حالم بده از کاراش همش بی ...

زیاد جدیش نگیر عزیزم.

من نمیدونم اینا دیگه چقدر عمر باید از خدا بگیرن که پخته بشن؟

😁😁اینا موندن خرفت بشن لامصبا

🤣🤣

من از وقتی به مادربزرگ همسرم مثل خودشون چیز میز میگم، با من خوب شده.

مثلا عید گفتم خب مامان‌بزرگ چطورین؟ چه خبرا؟ گفتن: خبر اینکه پسرم از تو خوشگلتره 😅 گفتم خب این که به نفع من شد، یه چیز زهردارتر بگید که اذیتم کنه. از وقتی سرما خوردین قدرتتون کم شده‌ها 🤣🥴 خودشم غش غش می‌خندید. خوشش اومده بود. شما هم بخند. این‌جور آدما توی پیری عین یه بچه میشن. بچهٔ لجباز و گاهی بی‌ادب.