2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین جای منو انداختن پیش پسرخاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 34 پست
فکر خوبیه

قشنگ درکت میکنم چون دقیقا همین اتفاق برام افتادهرچیم ب شوهرم گفتم باباادم حسابی من اذیتم توسرش نرفت هی میگفت چیه مگه یه شبه دیگ 

تاصب نشستم بالای سرش اونم نتونست خوب بخابه صبم یجوری رفتارکردم باراخرشد ک ازین غلطا میکرد وجای غریبه میموند

بدش دعوامون شدبهش گفتم توفامیلتودیده بودی حالت خوب بود غیرتو اینارویادت رفته بود من حرمتم یادم نرفتع بود بین چند نفرمرد بگیرم تخت بخابم یکی پاشه دیدم بزنه یا کاری بکنه خلاصه ک خیلی اوضاع بدی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ درکت میکنم چون دقیقا همین اتفاق برام افتادهرچیم ب شوهرم گفتم باباادم حسابی من اذیتم توسرش نرفت ...

خداروشکر که یکی هست واقعا بدونه چقد حال آدم اون لحظه بد میشه 

من پیش پسرخاله خودم تا حالا دراز نکشیدم چه برسه به پسرخاله شوهر 

اشتباه از خودمه هی توبه میکنم با خانواده شوهر پامو جایی نذارم باز میام ....

فردا صبح آتیش به پا میکنم 

خداروشکر که یکی هست واقعا بدونه چقد حال آدم اون لحظه بد میشه من پیش پسرخاله خودم تا حالا دراز نکشیدم ...

عب نداره ب اعصاب خودت مسلط باش ولی اعصاب دیگران و خط خطی کن

اونا چ بیشعورن زن ومرد و جدانکردن یاحداقل مردنامحرم و جدانزاشتن 

دیگه توعروس غریبه محسوب میشی باید توروجدا میزاشتن جات و 

2805
عب نداره ب اعصاب خودت مسلط باش ولی اعصاب دیگران و خط خطی کناونا چ بیشعورن زن ومرد و جدانکردن یاحداقل ...

اومدم دیدم یکی از دخترای فامیل تو اتاقه گفتم مشکلی نیست بیام پیشت گفت نه بیا جامو بردم پیش اون