2777
2789
عنوان

تا حالا به کدوم شهرها سفر کردی ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 86 پست

خودم مشهد ام نیشابور و قوچان و تهران و گیلان مازندران و بندر انزلی قزوین و زنجان اصفهان و شیراز همه جا رفتم که بهترینش گیلان بود هم رستوران خوبی داشت هم مردمش خیلی صمیمی برخورد کردن 😍

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي شهرها رفتم.

مشكل مشترك همه شون

امكانات ضعيف خدمات درماني هست.

براي مني ك تهران هستم و سر هركوچه

درمانگاه و بيمارستان و مطب و همه چي هست.

برام عجيبه توي شهراي بزرگ 

شما ميري پزشك مقيم ندارن! 

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

من اصفهانو و یزد و آبادان و اهواز و شیراز مشهد و شمال و لرستان همدان کرمانشاه چهارمحال و بختیاری  قم و خیلی جاهای دیگه رفتم همه جا برای سفر خیلی خوب و ناب بودن بدترین نداشتم فقط اهواز طعم آبشو دوست نداشتم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ببین واقعا اصفهان از نظر گردشگری و آب و هوا حرف نداره ...مگر اینکه از آدماش چیزی دیده باشن ...من خود ...

منم خاطره خوبی از مردمش ندارم

درسته همه جا خوب و بد داره اما من چندین باری که اومدم ، همیشه برخورد بدی داشتن

وگرنه که منظورم خشتهای سی و سه پل نبود

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
خيلي شهرها رفتم.مشكل مشترك همه شونامكانات ضعيف خدمات درماني هست.براي مني ك تهران هستم و سر هركوچهدرم ...

یزد که برای درمان خیلیا راضی هستن اتفاقا از شهرهای دیگه زیاد میان 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
شیراز اصفهان مازندران مشهد تبریز اردبیل تهران قم وووبدترینش قم..مثل بیشتر دوستان که هم نظر بودن🥲😂 ...

اتفاوت قم به من خیلی خوش گذشت 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
شیراز اصفهان مازندران مشهد تبریز اردبیل تهران قم وووبدترینش قم..مثل بیشتر دوستان که هم نظر بودن🥲😂 ...

هم گرمه 

هم خیلی گرونه همه چیز 

هم خیلیییی مذهبی متعصب اونجا زیاده ...

ما ۳ روز اونجا بودیم  تو اون سه روز ساعتی نبود ک منو محاصره نکنن برا امر به معروف

بونوبونویا؟🦘🦋

من اصفهانو و یزد و آبادان و اهواز و شیراز مشهد و شمال و لرستان همدان کرمانشاه چهارمحال و بختیاری قم ...

عزیزم ابش ک قابل خوردن نیس باید اب معدنی میل میکردین یا اب تصفیه شده ک خود مردم اونجا میخورن

یه استاد داشتیم تاریخ بیهقی تدریس می‌کرد با لهجه شیرین اصفهانی تاریخ بیهقی رو میخوند و ما لذت می‌برد ...

من خودم لهجه اصفهانو ندارم یه معلم داریم لامصب لهجه غلیظی داره ...هر وقت حرف میزنه من یه دور عاشق میشم

بونوبونویا؟🦘🦋

من خودم لهجه اصفهانو ندارم یه معلم داریم لامصب لهجه غلیظی داره ...هر وقت حرف میزنه من یه دور عاشق می ...

منم دوست ندارم لهجه اصفهان رو

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
2810