برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خودم مشهد ام نیشابور و قوچان و تهران و گیلان مازندران و بندر انزلی قزوین و زنجان اصفهان و شیراز همه جا رفتم که بهترینش گیلان بود هم رستوران خوبی داشت هم مردمش خیلی صمیمی برخورد کردن 😍
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
من اصفهانو و یزد و آبادان و اهواز و شیراز مشهد و شمال و لرستان همدان کرمانشاه چهارمحال و بختیاری قم و خیلی جاهای دیگه رفتم همه جا برای سفر خیلی خوب و ناب بودن بدترین نداشتم فقط اهواز طعم آبشو دوست نداشتم
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
خيلي شهرها رفتم.مشكل مشترك همه شونامكانات ضعيف خدمات درماني هست.براي مني ك تهران هستم و سر هركوچهدرم ...
یزد که برای درمان خیلیا راضی هستن اتفاقا از شهرهای دیگه زیاد میان
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من خودم لهجه اصفهانو ندارم یه معلم داریم لامصب لهجه غلیظی داره ...هر وقت حرف میزنه من یه دور عاشق می ...
منم دوست ندارم لهجه اصفهان رو