2777
2789
عنوان

تا حالا به کدوم شهرها سفر کردی ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 86 پست

اصفهان 

چون غذا گرفتیم خیلی خیلی کم گذاشته بودن صاحب رستوران چون میگف مشتری نیست چراغ و روشن نمیکرد یدونه چراغ بالا سریمون روشن بود اون غذا هارو هم خیلی گرون حساب کرد دو تا غذا رو هم پسر یک سالم همشو خورد به ما نرسید😁 بعد رفتیم نقش جهان پسرم افتاد تو حوض یه پیرن شلوار معمولی رو هفت سال پیش پونصد تومن داد بهمون اون موقع خیلی گرون بود خدایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک‌نمیکردم اصفهان انقد طرفدار داشته باشه...تا دیدم تو همه تامیکا از اصفهان تعریف کردن تقریبا

یزد هم اکثرا رفتن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
2805
یزد هم اکثرا رفتن

اره ولی خو تو بقیه تاپیکا بلااستثنا اصفهانو میگفتن

خاک تو سرم قدر جایی ک زندگی میکنمو نمیدونم🥲🤣

Love is Love🌈 تلخ‌کنی‌دهان‌من،قندبه‌دیگران‌دهی؟🫠💔

28 استان رو رفتم و گشتم

همشون هم بهم خوش گذشته و لذت بردم 

بوده استان‌هایی که من به تور آدمهای بد و بی فرهنگ و ...اون شهر خوردم 

اما هر کدوم رو که بهش فکر میکنم نمیتونم به عنوان بدترین یا بهترین بنویسم همشون خوب بودن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
زیاد رفتم ولی بهترینش مشهد بوده 🥲🥺

اینقدر می‌خوام برم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

کیش قشم شهرهای شمالی از گرگان تا آستارا همه رو رفتم 

اردبیل خرم آباد شیراز اصفهان کرمان تهران قم بندرعباس یزد 

سمت اهواز هم رفتم مناطق جنگی و اینا .

همه ش خوب بود کلا سفر رو دوست دارم

خداجونم شکرت😍

بهترین شمال و شیراز و مشهد بدترین ندارم ولی اردبیل خاطره ی خوبی برام نداشت 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
فک‌نمیکردم اصفهان انقد طرفدار داشته باشه...تا دیدم تو همه تامیکا از اصفهان تعریف کردن تقریبا

درسته منم که اصفهانو نگفتم چون اونجا ساکنم.😁 برای زندگی هم عالیه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810