جلو داداش و زنداداشم اینقدر بد حرف میزد و طلبکارانه و مدامم غر میزد نق میزد البته متاسفانه عادتشه اذیت کردن منو ولی امشب خجالت کشیدم داداشمم گفت چقدر نق میزنه ۱۲ سالشه😔میدونم حتما تربیت خودم اشککال داشته ولی خیلی امشب دلم گرفت💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا؟؟ ممن فکر میکردم اشکال از تربیت منهپسر شما چکارایی میکنه؟
با خواهر خیلی لج میکنه کتک کاری میکنن حرف گوش نمیده به درسش اهمیت نمیده احساس مکنم به عمد کاری مکنه که لجم دربیاد گوشی به دست همش میگه من چرا درس بخونم
من خودم این سنی بودم کلی تیکه ب دختر دایی ۳۰ سالم مینداختم اونم خدا خیرش بده باهام منطقی بحث میکردو و میگفت دست خودت نیست چون داری دوره جدیدی از زندگیو آغاز میکنی
باید خیلی صبور باشی اسی یه مقداری ش اقتضا ی سنشه سعی کن رابطه تو باهاش دوستانه و صمیمی کنی و وقتایی که همه چی آرومه باهاش حرف بزنی و متوجه ش کنی که کجای کارش اشتباهه فقط از در دوستی وارد شو بذار خودش شرمنده ی محبتت بشه البته در عین حال در مواقع ضروری اقتدار خودت رو حفظ کن و نذار سو استفاده کنه