2777
2789
عنوان

نمک در کفش

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
مادرشوهرمه ،پسرش اگر بتونه دوازده ماه نگهش میداره یه چیز مثل نمکه می خواستم

اوه اوه،اوضاع بدتر از اونیه که فکر میکردم.نمیشه چندروز تظاهر کنی حالت خوب نیست(دور از جونت)،هیچ کاری انجام ندی،بهش نرسی تا جمع کنه بره؟

اوه اوه،اوضاع بدتر از اونیه که فکر میکردم.نمیشه چندروز تظاهر کنی حالت خوب نیست(دور از جونت)،هیچ کاری ...

دلت خوشه بلند میشه زندگانی رو به گند میکشه مهمونی راه میندازه وقتی خودش سرپایی باشه کلا بهداشت هم رعایت نمیکنه اونوقت اون بره باید خونه تکونی کنم کامل

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه مادر بزرگ دارم خیلی خیلی بی‌شعور. و پر رو هست اولا خیلی هواشو داشتم حرفاش به دل نمیگرفتم الان راهش نمیدم خونم اصلا هم بهش سر نمیزنم با اینکه خونمون نزدیکه 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

منم یه مادر بزرگ دارم خیلی خیلی بی‌شعور. و پر رو هست اولا خیلی هواشو داشتم حرفاش به دل نمیگرفتم الان ...

مادربزرگ رو میشه نرفت و نیومد ولی مادرشوهر که نمیشه یکسره جلوی چشممونه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]