2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خدا کسی و با بچش امتحان نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست
ميخواي يكبا برام توضيح بدي كجا ها رفتي چيكارا كرديمن راهنمااييت كنم؟

شنوایی سنجی گفتن اوکیه روانشناس کودک گفت تاخیره کاردرمانگر گفت اوتیسم خفیفه ،الانم که هم کاردرمانی میبرم هم گفتاردرمانی هم آموزش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه هزینه میکنی 

یه کاری کن ببرش پیش امام رضا 

عنایت میکنه زبونش باز میشه 

بچه ی منم یه مشکل داره انشالله امام رضا بطلبه میبرمش 

یکی از افراد خانواده ام بچه ش مشکل داشت بردش امام رضا تا برگشت خوب شد

با گریه مینویسم چون خودمم دلم شکسته بخاطر مشکل بچه م 

انشالله امام رضا نگاهمون کنه

2805

فقط دیگه نگو خدا منو با فلان چیز امتحان نکن نمی‌دونم این جمله چیه لعنتی انگار دست می‌ذاره رو نقطه ضعف

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
شنوایی سنجی گفتن اوکیه روانشناس کودک گفت تاخیره کاردرمانگر گفت اوتیسم خفیفه ،الانم که هم کاردرمانی م ...

خيلي شلوغش كردي.اثر معكوس ميزاره.

درسته گلدن تايم داريم.اما فشار زياد بدتر ميكنه شرايط رو.

تهراني؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
شنوایی سنجی گفتن اوکیه روانشناس کودک گفت تاخیره کاردرمانگر گفت اوتیسم خفیفه ،الانم که هم کاردرمانی م ...

اصلا نگران نباش برادرزاده ی منم انقدر دیر حرف زد من فکر کردم اوتیسم داره

تا کلاس اول که رفت یه چیزایی میگفت من اصلا متوجه نمی‌شدم چی میگه الان خداروشکر خوب شدن

این همه هزینه میکنی یه کاری کن ببرش پیش امام رضا عنایت میکنه زبونش باز میشه بچه ی منم یه مشکل داره ا ...

با دل شکسته و گریون برت بچت دعا میکنم تو هم برا بچه من دعا کن

دخترخواهرشوهرم حدود۵سالگی به حرف افتاد تاوقتی رفت مدرسه ناواضح حرف میزد،،الان کلاس دومه جلوش ارحرف زدن کم میاری ماشاالله چه اعتمادبنفسیوحررررررررراف،،سرادمومیخوره،،اونم دربه دردنبال تخم کفترواین چیزابودن،ان شاالله براشمام چیزی نیست

با دل شکسته و گریون برت بچت دعا میکنم تو هم برا بچه من دعا کن

چشم عزیز دلم 

انشالله به حق مادر پهلو شکسته که ایام شهادتشون هست پسرت زبونش باز بشه کامل 

انشالله بهترین سرنوشتها روزی خودت وخانواده ات بشه

انشالله این بچه طوری بشه که ذوقشو کنی و خدا برات نگهش داره 

به حق مادر هممون حضرت زهرا

خيلي شلوغش كردي.اثر معكوس ميزاره.درسته گلدن تايم داريم.اما فشار زياد بدتر ميكنه شرايط رو.تهراني؟

عزیزم من کارشناسی خوندم می‌ترسم تشخیصم درست نباشه که حتما خطا داره 

شما که دکتری هستی یه شرح حال کامل ازش بگیر ببین تشخیص‌شون درست بوده یا نه خدا خیرت بده 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بله

كيلينك اتيه درخشان ذهن(ونك)

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810