2777
2789
عنوان

شمام دور و برتون مدام تولد هست

116 بازدید | 24 پست

خواهرم دو تا بچه داره برادرم دو تا 

از تولد این به تولد اون یکی هر ماه و یکماهم روز مادر یکماهم روز پدر

6 ماه سال دارم فقط درگیری تولد داریم ما

هر کدم حداقل 2 میلیون هزینه میشه 

واقعا نه حوصله دارم نه چیزی

کاش این رسومات بر داشته بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

هزیینا هدیه یا هزینه مراسم ۲ میلیون میشه؟

خوب خیلیم دور نیستن یه هدیه سبکتر هم بچه رو خوشحال میکنه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

نه... ولی من روزی بخوام مجلس بگیرم به همه مدعوین میگم هدیه نیارید...

تا راحت باشند و برای سهیم شدن در شادیم بیان جشنم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هزیینا هدیه یا هزینه مراسم ۲ میلیون میشه؟خوب خیلیم دور نیستن یه هدیه سبکتر هم بچه رو خوشحال میکنه

نه مثلا 2 تومن میگذارم توی پاکت. اخه بقیه هم همین حد کادو میدن  

نه... ولی من روزی بخوام مجلس بگیرم به همه مدعوین میگم هدیه نیارید...تا راحت باشند و برای سهیم شدن در ...

چه خوب افرین به شما خانم فهمیده..منم اصلا مراسم و جشن و کادو بازی نمیگیرم حوصله اش رو هم ندارم بعد دوست ندارم کسی به زحمت بیفته

نه مثلا 2 تومن میگذارم توی پاکت. اخه بقیه هم همین حد کادو میدن

خیلی زیادا واقعا 

اگر مادرت انقدر بده یه جیزی 

ما واسه هدیه عروسی انقدر میدیم 

نه تولد یه بچه فسقل 

بعدشم بجاش یه اسبابازی بخر در حد ۵۰۰ هم نرخش مشخص نیس هم بچه بیشتر خوشحال میشه بچا که از پول خوشش نمیاد  

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810