2777
2789
عنوان

فکر بچه دارنشدنم دارم کلافم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست
اره مثلا اولیه بعداز ۶ماه اقدام دومیه بعداز یکسال اقدام

خب همچینم دیر نیست . حالا بعد از دو تا سقط زمان بیشتری رو باید صبر کنی . ان شاله هر موقع که صلاح باشه باردار میشی و یه بچه سالم و خوشگل دنیا میاری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول برو پبش پریناتولوژی علت تشکیل نشدن قلب پیدا کندوم تااین وقت شب بیداربودن خب معلومه هورمونو بهم م ...

خب میگم خاب ندارم نمیتونم بخابم مدامم فکرایی منفی و بیخودی 

محبوریم بیام اینجا بچرخم حداقل یکم از فکرام دور شم

2805
نمی‌دونم فک کن دیشب وسط رابطه کنار چشم همسرم یه خط چروک دیدم آنقدر گریه کردم ک چرا نتونستم قبل سی سا ...

ای خدااا چه فکرایی میکنی 

خدا بهتر میدونه حتما صلاح کارتون در اینه عزیزم 

خودمم دیر باردار شدم درکت‌میکنم ولی ذهنتو مدام ببر سمت اینکه بارداری یا بچه داری 

استرس از خودت دور کن کلا 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
ای خدااا چه فکرایی میکنی خدا بهتر میدونه حتما صلاح کارتون در اینه عزیزم خودمم دیر باردار شدم درکت‌می ...

کاش بشه 

برام دعا کن خیلی محتاجم

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
خب میگم خاب ندارم نمیتونم بخابم مدامم فکرایی منفی و بیخودی محبوریم بیام اینجا بچرخم حداقل یکم از فکر ...

خب صبح ۶بیدارشو بعدطهر نخواب

هرروز برقص یوگا کار کن هروقت فکرت درگیر شد برو کارهنری انجام بده بافنتی گوبلن رنگ امیزی هرچیزی ک بلدی هرروز برو پیاده روی ساعت ۹ نور خونرو کم کن ۱۰ بیهوش میشی

نمی‌دونم فک کن دیشب وسط رابطه کنار چشم همسرم یه خط چروک دیدم آنقدر گریه کردم ک چرا نتونستم قبل سی سا ...

وااااا این حرفها چیه مگه قراره همه زیر سی سال پدر بشن

این همه آقا که حتی ازدواجشون هم بالای سی سالگی هست

ناامید نباش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
خب میگم خاب ندارم نمیتونم بخابم مدامم فکرایی منفی و بیخودی محبوریم بیام اینجا بچرخم حداقل یکم از فکر ...

بعدم حتما برو پریناتولوزی دکتر زنان نه حتما پریناتولوژی علت سقطارو دربیار 

من چهار بار سقط کردم دیگه هم بچه نمیخوام یه بار هم تخمک کشی و ای وی اف ناموفق ، با کلی هزینه ، که به نظرم اشتباه ترین کار زندگیم بود کلی هورمون وارد بدنم کرد هیکل و اعصاب و روانم بهم ریخت ،برگردم عقب هرگز ای وی اف نمیکنم به جاش میرم سفر خارجی 

2810