2777
2789
عنوان

قرص خوردم استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست
۵ اشم نهبرداشتی ۳ تا ده خوردی خواهرامشب ک خوردی هیچیازین ببعد با دکترت حنما مشورت کن

چندماه بود خیلی خوب خودمو کنترل کرده بودم نخورم امشب گندزدم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص من یچیز دیگه بودش که خواب اور بود به دکتر گفتم بخورم تو بارداری گفت یکی دوبار اشکال نداره. بنظرم ...

آخه فقط آرامش نیس که خوابامم خیلی وحشتناک بهم ریخته کلا شبانه روز سه چهار ساعت میخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2805
ديگه خوردى ولى بعد از اين مردى هم نخور البته ماههاى بالا هستى انشالله چيزى نميشه ،

دیگه بمیرمم نمیخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندماهتهچرا ب فکر نی نی نیستی🥺🥺 چرا خوردی خب چت بود؟؟ مشکلت چی بود؟؟

۶ماهمه 

وسواس فکری دارم خیلی بهم فشار میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه فقط آرامش نیس که خوابامم خیلی وحشتناک بهم ریخته کلا شبانه روز سه چهار ساعت میخوابم

طبیعی هستش عزیزم . منم اونموقع نمیتونستم درست یخوابم هزار بار اینورو اونور نیشدم حالا اخراش سخت تر میشه واسط

کاری نکن که بهش عادت کنی . روش دیگه ای انتخاب کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
طبیعی هستش عزیزم . منم اونموقع نمیتونستم درست یخوابم هزار بار اینورو اونور نیشدم حالا اخراش سخت تر م ...

فک کنم باید چندجلسه مشاوره برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کنم باید چندجلسه مشاوره برم

اره برو حتما . تو بعرداری حتی قرص استامینفون باید ساده باشه . انشالله چیزی نمیشه ولی سه تا اخع خطرناکه تو ی شب . حتما از مشاور کمک بگیر

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
اره برو حتما . تو بعرداری حتی قرص استامینفون باید ساده باشه . انشالله چیزی نمیشه ولی سه تا اخع خطرنا ...

قبل از بارداری چهار پنج تاهم باهم خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40