2777
2789
عنوان

قرص خوردم استرس گرفتم

196 بازدید | 25 پست

من وقتایی که استرس شدید میگیرم باید دوتا بوکساید بخورم ولی از وقتی حامله شدم نخورده بودم ولی امروز دیگه انقد بهم فشاروارد شد سه تاخوردم

بنظرتون خیلی ضررداره توی بارداری؟؟واسه بچه مشکلی پیش میاره؟

الان احساس میکنم سرم سبک شده

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اشتباه خیلی بزرگی کردی ضررش زیاده ، حالا ک خوردی بخواب دیگه نخور

اصلا خوابام خییلی بهم ریخته تصورکن شبا کلا بیدارم هفت صبح خوابم میبره تا یازده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پوکساید چند؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بدون تجویز پزشک دارو نخور اونم تو بارداری 😑

چندماهه به زور کنترل کرده بودم خودمو نخورم امشب خراب کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۰

۵ اشم نه

برداشتی ۳ تا ده خوردی خواهر

امشب ک خوردی هیچی

ازین ببعد با دکترت حنما مشورت کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

قرص من یچیز دیگه بودش که خواب اور بود به دکتر گفتم بخورم تو بارداری گفت یکی دوبار اشکال نداره. بنظرم بجای قرص برو یوتیوپ مدیتیشن ببین انحام بده

یا کاری که باعث ارامشت میشه کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
2810