2777
2789
عنوان

بیاید داستان تغییر جنسیت یکی از اقواممونو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بعد از عمل دیگه بیمار حساب نمیشن و یه زندگی عادی دارن

نمیدونم ولی من متنفرم از این دسته آدما امیدوارم هیچ پدر و مادری همچین بچه ای نصیبش نشه 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

چی می‌گی تو!وقتی اطلاعات نداری اجباری نیست با این حجم از تعصب نظر بدی به‌خدا

اطلاعات نداری چیه ؟ فیزیک کوانتوم نیست که

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

نمیدونم ولی من متنفرم از این دسته آدما امیدوارم هیچ پدر و مادری همچین بچه ای نصیبش نشه

نمی‌خوام بی‌ادب باشم اما از پسری که توی نی‌نی سایت فعالیت می‌کنه ۱۰۰ برابر قابل‌ هضم‌تره

京香水月

نمی‌خوام بی‌ادب باشم اما از پسری که توی نی‌نی سایت فعالیت می‌کنه ۱۰۰ برابر قابل‌ هضم‌تره

فعالیت میکنه؟ اره فعالیت میکنم روزانه ۱۰ تا ۱۵ ساعت یه ۲۰۰ ۳۰۰ هزارتا هم فالوور دارم اینجا ماهانه هم ۷۰ میلیون درآمد میدن بهم 😂😂 این حرفا چیه خانم خانما هم ددی سایت فعالیت میکنن 

2810