گلاره_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4653 عنوان شدم چوپان ساده لوح میون گله احساس چه رسمی داره این گله سر چنگال گرگ دعواس 73 بازدید | 15 پست تو این خواستنی هستی که این گله نمیفهمهاگر لبخند به لب داری دلت از سنگ و بیرحمه ببخش خوبم اگر این عشق حیله ی تو رو رو کرد نفرین به دل ساده که به چنگال تو خو کرررررددد امروز | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5315 عه این شعره یادش بخیر 🥲رو کلیپ امپراطور دریا بود با بلوتوث میفرستادیم برا هم من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش
گلاره_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4653 عه این شعره یادش بخیر 🥲رو کلیپ امپراطور دریا بود با بلوتوث میفرستادیم برا هم آفرین آفرین چندسالته ؟
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 1148 عه این شعره یادش بخیر 🥲رو کلیپ امپراطور دریا بود با بلوتوث میفرستادیم برا هم ایول به حافظه ات همش داشتم فکر میکردم این خاطره قدیمی و قشنگ مال کجاست مرسی از فکر نجاتم دادی
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5315 آفرین آفرین چندسالته ؟ ۲۱ اونموقع ها بچه بودم ولی یادمه قشنگ من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش
گلاره_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4653 ۲۱ اونموقع ها بچه بودم ولی یادمه قشنگ چه جالباین خاطره ۱۵ سال پیشهچطور یادته
گلاره_۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4653 ایول به حافظه ات همش داشتم فکر میکردم این خاطره قدیمی و قشنگ مال کجاست مرسی از فکر نجاتم دادی آخرشم بغلش میکرد😂
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5315 ایول به حافظه ات همش داشتم فکر میکردم این خاطره قدیمی و قشنگ مال کجاست مرسی از فکر نجاتم دادی ممنون عزیزم تو زمان خودش خیلی معروف بود این آهنگه من خوشم میومد ازش هنوز یادمه من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 1148 آخرشم بغلش میکرد😂 اره چقد اون موقع کیف میکردیم ما میدیدیمش😅😅😅
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 1148 ممنون عزیزم تو زمان خودش خیلی معروف بود این آهنگه من خوشم میومد ازش هنوز یادمه اره خیلی من دوستش داشتم الان رفتم دانلود کردم فردا گوش بدم
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5315 چه جالباین خاطره ۱۵ سال پیشهچطور یادته آره حتی تیکه های مختلف کلیپ رو یادمه با گوشی مامانم صدبار دیدمش اونموقع هاالبته تا چند سال بعدشم هنوز بود کلیپه . من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش