2777
2789
عنوان

خوب جوابشو دادم یا نه(اسکرین شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 29 پست
توهم پیام نده

نمیدم 

اینم واسه رفع تکلیف که بعد زبونش دراز نشه چرا خبرمو نگرفتی دادم 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

منتظر دعوا بودم 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وااا بنده‌خدا گفته ک حالش خیلی بده چ توقعی داشتی واقعا تو این شرایطش

دیگه نمرده بود که

یه سلام صبح بخیر میتونست بده یا اقلا میگفت امروز حالم بده قراره نباشم یا حداقل وقتی پیام دادم میگفت ببخشید امروز نبودم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
دیگه نمرده بود کهیه سلام صبح بخیر میتونست بده یا اقلا میگفت امروز حالم بده قراره نباشم یا حداقل وقتی ...

شما خیلی پرتوقعی

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
دیگه نمرده بود کهیه سلام صبح بخیر میتونست بده یا اقلا میگفت امروز حالم بده قراره نباشم یا حداقل وقتی ...

مردا عقلشون به این چیزا قد نمیده 

این ما خانوما هستیم که به جزییات توجه میکنیم

شما خیلی پرتوقعی

واقعا ؟نمیدونم واقعا الان به من برخورده با بی میلی زیاد رفتم بهش پیام دادم انتظار داشتم یا مُرده باشه یا بیاد عذرخواهی ساده بکنه

مردا عقلشون به این چیزا قد نمیده این ما خانوما هستیم که به جزییات توجه میکنیم

توی جوابم مشخص بود ناراحت شدم؟ 

خوبی ای که پرسیدو جواب ندادم😁🙁

خب بیچاره گفت ک کل روز مریض بوده حالا فردا پس فردا مشخص میشه دروغ گفته یانه

فعلاه برنامه اینه تا 24 ساعت جوابشو ندم 

ولی حس ششم من همیشه درست میگه

خب دیشب ک رفت دوش گرفت ساعت 7 شب دیگه چرا پیداش نشد

اشتباه کردم همین پیامم بهش دادم

2810