2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میشه یه لحظه بیاین

95 بازدید | 16 پست

ببخشید کسی میدونه واسه گفتن یه نذر توی دلمون (530 صلوات حضرت زهرا) حتما باید غسل و وضو داشته باشیم یا نه؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ثوابش اجرش بیشتره حس و حالت بهتره نداشته باشی هم مشکلی نیست

خیلی ممنون مرسی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
فکر نکنم حتما نیاز باشه

مرسی خودمم همین فکرو میکردم اما توی یه تاپیک یه خانومی گفته بود حتما باید غسل و وضو داشته باشیم واسه همین شک کردم

حاجت روا باشی

قربون شما همچنین

چند ساله کاربری تون رو میبینم خیلی حس خوبی بهم میدین❤️

لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاتون نیاز دارم

قربون شما همچنینچند ساله کاربری تون رو میبینم خیلی حس خوبی بهم میدین❤️لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعا ...

امیدوارم هر چی از خداوند مهربون میخوای اگه خیره بهش برسی 

😇😍

الحمدلله رب العالمین ...
نه نیازی نیست،فقط نذر در صورتی واجب میشه که صیغه نذر رو بخونید

ممنونم

2810