ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 عنوان خانومای مذهبی میشه یه لحظه بیاین 95 بازدید | 16 پست ببخشید کسی میدونه واسه گفتن یه نذر توی دلمون (530 صلوات حضرت زهرا) حتما باید غسل و وضو داشته باشیم یا نه؟ خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟ امروز | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 83758 ثوابش اجرش بیشتره حس و حالت بهتره نداشته باشی هم مشکلی نیست الحمدلله رب العالمین ...
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1660 فکر نکنم حتما نیاز باشه [army] (:...I could see the sunshine
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 ثوابش اجرش بیشتره حس و حالت بهتره نداشته باشی هم مشکلی نیست خیلی ممنون مرسی خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 فکر نمیکنم من هیچ وقت وضو و غسل انجام نمیدم🤷♀️ ممنون خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 فکر نکنم حتما نیاز باشه مرسی خودمم همین فکرو میکردم اما توی یه تاپیک یه خانومی گفته بود حتما باید غسل و وضو داشته باشیم واسه همین شک کردم خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 سلام ،میشه منم جواب بدم؟ بفرمایید خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 حاجت روا باشی قربون شما همچنینچند ساله کاربری تون رو میبینم خیلی حس خوبی بهم میدین❤️لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاتون نیاز دارم خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1033 بفرمایید نه نیازی نیست،فقط نذر در صورتی واجب میشه که صیغه نذر رو بخونید
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 83758 قربون شما همچنینچند ساله کاربری تون رو میبینم خیلی حس خوبی بهم میدین❤️لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعا ... امیدوارم هر چی از خداوند مهربون میخوای اگه خیره بهش برسی 😇😍 الحمدلله رب العالمین ...
ghoncheyekhabaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2313 نه نیازی نیست،فقط نذر در صورتی واجب میشه که صیغه نذر رو بخونید ممنونم خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟