2777
2789
عنوان

چسب لیفت سینه تاثیر داره یچها❓️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 30 پست
منم سفتتتتمن بین ۸۵ تا ۸۰😂ولی هیچییییی مثل فنری نیستمن‌میخام سفتت هم‌کمرش هم بند رو کفت و میوفته سف ...

عزیزم میگی مرااااعات میکنم در شستن سوتینهام... جوری گذاشتی رو بخاری که گیره‌اش آب شده! بعد انتظار داری بافت سوتین و کشسانیِ کشهاش خراب نشه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میگی مرااااعات میکنم در شستن سوتینهام... جوری گذاشتی رو بخاری که گیره‌اش آب شده! بعد انتظار دا ...

اون خب بکنار

بقیه چرا خراب شدننننن

اون یبار بود فقط ک بخدا اون از بقیشون سالم‌تره😂😂😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

برای عروسی و جاهایی که نمیشه از سوتی استفاده کرد خوبه

باید یه طور بکشی و بزنی که خوب بچسبه و خودت هم اذیت نشی

برای قسمت نیپ یه کاری کن که اونجا اگه بچسبه داغون میشی 😬

آناهی‌ صدام کنین💁🏼‍♀️ندومبه سیزده تا بیه. چهارده تا بیه.(کلثوم اکبری)

2805
برای عروسی و جاهایی که نمیشه از سوتی استفاده کرد خوبهباید یه طور بکشی و بزنی که خوب بچسبه و خودت هم ...

نیپ چیستت

روز مره و اینا جی

نمیدونم بخرم یانه

حس میکنم‌شل شدن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نیپ چیستتروز مره و اینا جینمیدونم بخرم یانهحس میکنم‌شل شدن

نیپ همون نو  ک سینه که سانسورش کردم😁

روزمره یعنی کلا جایگزین سوتی کنی؟

سخته هاا

نیپ همون نو ک سینه که سانسورش کردم😁روزمره یعنی کلا جایگزین سوتی کنی؟سخته هاا

عاووو  سانسورتو خراب کردم😂😂😂

ازه بزنم ک محکم بشه

خوشم‌نمیاد ازین حالتش 

نمیدونم جی کنم

عاووو سانسورتو خراب کردم😂😂😂ازه بزنم ک محکم بشهخوشم‌نمیاد ازین حالتش نمیدونم جی کنم

امکان داره شل تر بشه ها 

اون واسه موقع هایی که نمیشه کاری کنی خوبه

امکان داره شل تر بشه ها اون واسه موقع هایی که نمیشه کاری کنی خوبه

ینی با چسب شل تر‌میشه؟؟ جدی

نمیشه چسب بزنم ردشم سوتین بزنم؟؟؟

انقد از سوتین هام‌بدم‌میاد ک نگو

نمیدونم چرا یجوری هستن

ینی با چسب شل تر‌میشه؟؟ جدینمیشه چسب بزنم ردشم سوتین بزنم؟؟؟انقد از سوتین هام‌بدم‌میاد ک نگونمیدونم ...

فکر کنم اگر دائم استفاده بشه یه تغییراتی ایجاد میکنه

چرا بدت میاددددد 

احساس خفگی میکنی ؟

فکر کنم اگر دائم استفاده بشه یه تغییراتی ایجاد میکنهچرا بدت میاددددد احساس خفگی میکنی ؟

وای نه شل میشن

یکیش دور کمرش بعد دو هفته شل شده

بزرگ‌شده

فنر دار هام‌خوبن محکم‌و سفت نگهداری میکنه میخام‌ ازونا بگیرم ولی مشکلش اینه کنار اون سیم پاره میشه میخوره بدنم

دائم‌بزنم‌ینی خوب میشه یا شل تز؟

وای نه شل میشنیکیش دور کمرش بعد دو هفته شل شدهبزرگ‌شدهفنر دار هام‌خوبن محکم‌و سفت نگهداری میکنه میخا ...

اهان

آره فنری ها بعد مدتی مثل تیر میرن تو بدن

فکر میکنم دائم اذیتت کنه

حالا امتحانش ضرر نداره استفاده کن ببین چطوره

اهانآره فنری ها بعد مدتی مثل تیر میرن تو بدنفکر میکنم دائم اذیتت کنهحالا امتحانش ضرر نداره استفاده ک ...

نمیدانمممم

موندم چی کنممم

منم سفتتتتمن بین ۸۵ تا ۸۰😂ولی هیچییییی مثل فنری نیستمن‌میخام سفتت هم‌کمرش هم بند رو کفت و میوفته سف ...

اره همه خرازی ها ازشون دارن باید بگی سگک کوچیک میخوام ی همچین چیزی

ولی ماشالله خوب با سایز ۸۵ میتونی اسفنجی ببندی ها🤣🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اره همه خرازی ها ازشون دارن باید بگی سگک کوچیک میخوام ی همچین چیزیولی ماشالله خوب با سایز ۸۵ میتونی ...

🤣🤣🤣🤣🤣وااای خدا

یبار یکی بود بستم خیلی دیگ بالا اومده بود

حس میکردم دو متر جلوتر خودم راه میرن از خجالت شالم رو انداخته بودم ک معلوم‌نشه🤣🤣🤣🤣

2810