2777
2789
عنوان

پسرسی ساله توجمع زد زیر گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
90 درصد چیه بگو 100درصد عمم خیییییلی چیز خله خیلی احمق بازی در میاره باید فقط ببینی

حالا گفتم ۹۰ ک ریا نشه🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

نگوعزیزم این حرفوبخداشرایط زندگی برای هممون سخت شده هیشکی نمیدونه هرکدوممون تودلمون چه خبره وچه جنگی ...

ظرف افتاد باباش بهش یه حرفی زد بدو بدو رفت تو اتاق گریه کرد؟باشه

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ظرف شکستن چ ربطی ب مولتی میلیاردر بودن داره

🤣🤣🤣این وسط باید میگفتی

میخای بهش نزدیک شی خب بگو من قصدم...

راحت بگو

اونم یه پرنسسعلیه😂😂

ماشالا مردای قدیم غیرت داشتن 

الان ظرف میشکنه گریش میگیره

اولش تو شوک بودم اره غده ولی رابطه اش بامن خوبه

نگو ولش کن میخوای بحث چندشب پیشو وسط بکشی ورسته اون لحظه ناراحت شده ولی ی عادته براش تا الان فراموش کرده اگ هم نکرده باشه بدتر خوردش میکنی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810