2777
2789
عنوان

شوهراتون چطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست

حالا مال من برعکسسس  بابام همچین تعریفی از کار ایناش نمیکرد ولی شوهر من خیلی باحاله واسم اولاش عجیب ب‌ود ولی دیدم خیلی این خوبه ک تعریف میکنه

مثلا کوچکترین چیزا رو میگه بهم

مثلا میگ ماشین زدم اون یکی پارکینگ اینور نزدم! درصورتی ک فردا صب خودش سوار اون ماشین میشه پ اصلا واسه من هی مهم نیس و ب کارم نمیا بدونم کدوم پارکینگمون زده🤣🤣😂این ی نمونش بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مردا مثل ما نیستن گزارش کار بدن و از روز مره بگن سعی نکن ازش حرف بکشی خودش بخواد میگه 

شوهر من که اینجوریه بهش میگم چه خبر میگه هیچی ولی رو مود باشه و من بی تفاوت باشم و نپرسم جز به جز میگه😐

شوهرمن همه چیز و میگه ،کدوم‌هم کارش طلاق گرفت کی ازدواج کرد ،کی بازنشسته،شد  امروز فلانی صبحونه مهمون مون کزد ،امروز غذا فلان بود ،کی فوت کرد ،خلاصه من انگار همه ی همکاراشو میشناسم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2805
شوهر من پایه غیب هامه میره تخمه پفکی چیزی میاره میزاره بغلش گوش میده نظر میده🤣🤣🤣🤣

اونم پایس😂

حتی غیبت خواهر مادر خودشم میکنه منم ک کاری ندارم چیزی نمیگم

کلا غیبت میکنیم زیااااد😂

ولی راجب روزش و کاراش و چیزایی ک اتفاق افتاده حرفی نمیزنه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

گزارش فقط همسر من 

نمونه اش امروز سر کلاسهای دانشگاه از ریز جزییات رو تا اخر بهم میگه بدون اینکه ازش اطلاعاتی بخوام 

از در میره بیرون دویست بار زنگ زنگ زنگ..مغزم میترکه

حالا مال من برعکسسس بابام همچین تعریفی از کار ایناش نمیکرد ولی شوهر من خیلی باحاله واسم اولاش عجیب ...

اگر فقط با تو اینجوری باشه خوبه بعضی مردا گزارش زندگیشونو به مادرشون میدن😩

بگو خوشبحال دوستماگع پرسید چرا بگو از همه کارهای همسرش خبر دارهکاش منم برنامتو میدونستم وپیش دوستام ...

خب میدونه دوستام متاهل نیستن🙄😂

اونم پایس😂حتی غیبت خواهر مادر خودشم میکنه منم ک کاری ندارم چیزی نمیگمکلا غیبت میکنیم زیااااد😂ولی ر ...

آره درسته هرکی یه اخلاقی داره بیخیال 😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

شوهرمن همه چیز و میگه ،کدوم‌هم کارش طلاق گرفت کی ازدواج کرد ،کی بازنشسته،شد امروز فلانی صبحونه مهمو ...

دقیقا منم همینجوریم😂

بابامم همینجوریه من تمام رفیقای بابامپ میشناسم

نامزدم همه دوستا و فک و فامیل منو

ولی خودش حرف نمیزنه 

دقیقا منم همینجوریم😂بابامم همینجوریه من تمام رفیقای بابامپ میشناسمنامزدم همه دوستا و فک و فامیل منو ...

منم‌مث نامزد تو ام ،نمیشه آدما رو تغییر داد ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2810