2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 453 پست
منممثلا هر زینبی دیدم بشدت مظلوم بوده و مظلومانه فوت شده مادرم . زن عموم و ... 😔

نرگس چی چطورین بنظرت

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

اسم وماه تولد بشدت رو شانس و چهره و اخلتق تاثیر داره

مثل مرداد؟😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فرشته ها هم خوشگلن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
حوریه رو نمیدونم ولی اینکه زینبا بلاکش هستن یا مریم ها خوشبختن بنظرتون حقیقت داره؟؟

مریمهای دوربرمن همه گرفتارن طفلیا

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
متوجه نشدم

میگم مثل مردادی ها که اکثرا خوشگلن؟

ن دیر ب دیر اصلن انلاین نمیشه ریسنتلی تلگرامش ی هفته میشه اینستا اصلن نمیاد دو سه هفته ی بار زنگم مگ ...

نمیدونم چی بگم والا اخه اینهمه بی تفاوتی عجیبه ، ببین من خودم هم زیاد اهل  گوشی نیستم مثلا اصلا یادم نمیاد رو زنگ باشه گوشیم همیشه براساس تماس بی پاسخ زنگ میزنم ببینم چیکارم داشتن ولی برا وقتیکه عاشق بودم برااون اهنگ زنگ جدا داشتم یعنی اون انقدر مهم بود برام که  تنها زنگی ک میخورد اون بود چون رو زنگ مخصوص تنظیمش کرده بودم  یا پیام ک میداد به دودقیقه نمیکشید ک جوابشو میدادم ولی برا آدمای عادی همون بی تفاوت

البته اینم بگماا  خیلیی دیر به کسی دل میبندیمو اعتماد میکنیم ولی اگه احساس کنیم  ادم مناسبیه صدمونو میزاریم( ممکنه استثناهم وجود داشتها باشه هیچی مطلق نیست)

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
2810