2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8474 بازدید | 476 پست
وااای مائده نذار من که اصلا خوشم نمیاد

اخه اسم خودمو خیلیییی دوست دارم و بنظر خودم خیلی قشنگه ولی دونفر گفتن عوض کن  بعد من دیگه به قشنگیش دقت نمیکنم 😂 به طالع نگاه میکنم که الان به این نتیجه رسیدم خمون اسم خودم بهتره 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
خوشگلی به ماه تولد ربطی نداره بر نیگرده به انرژی اسم

انرژی اسم زیبا و مریم چقدره؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا نریزید سرم ولی واقعا ماه تولد و اسم چه ربطی به چهره داره.چهره ژنتیک هست.چیزی که تو چهره و قد و اندام و تمام خصوصیات ظاهری نقش داره از پدر و مادر ارث میرسه یا حتی نسل قبل.بچه تو شکم مادر شکل گرفته بدنیا اومد اسم چه نقشی میتونه تو چهرس داسته باشه.ولی تو اعتماد بنفس و ایندش بله تاثیر داره.

دخترایی که اول اسمشون مَه یا مَح داره خیلی خوشگل میشن ی‌کی هم النازا خیلی خوشگل وبانمک میشن

دخترعمم اسمش مه داره ببینی حرفتوپس میگیری😂

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
من سه تا آیدا کلا تو زندگیم داشتم هر سه موخرمایی دیگا چیز خاصی ازشون نمیدونم🤣🤣

ایدا ها

خوشگلن

موهای زیبایی دارن دقیقا خرمایی

جذابن

مغرورن 

ادنای منطقی و عادلی هستن انا نسبت به بی عدالتی خیلی حساسن 

رنجورن

منعطف نیستن

اما کلا دخترای با کلاسی هستن فقط سعی کن رو لج نندازیشون چون ول منت نیستن تا تلافیشو سرت در بیارن

الان من بگم یه عده بریزن سرم شما حوابشو میدی🤦😐

اره عزیزم ما جواب میدیم بگو دیگه‌مگه چیه به بقیه ه ربطی داره موضوع ممنوعه که نیست این همه تاپیک حس ششم کسی کارشون نداره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خوبشو بگم یا بدشو

همه ماه ها رو بگو 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اره عزیزم ما جواب میدیم بگو دیگه‌مگه چیه به بقیه ه ربطی داره موضوع ممنوعه که نیست این همه تاپیک حس ش ...

این همه تایپیک حس ششمی میزنن هیچکدومشونم درست نیستن کسی کاری به کارشون نداره

2810