2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6755 بازدید | 457 پست
بپذیر چون بحث انرژی هست من طبق تجربم میگم الان میتونم تم تم خصوصیات ماه های سالو بشمرم برات ک جا بخو ...

بگویه مقادرشو مثلا تیرو مردادو دی

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
۱۷ اینا

نه اون خیلی بزرگتره دخترش این سنه😁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوریه رو نمیدونم ولی اینکه زینبا بلاکش هستن یا مریم ها خوشبختن بنظرتون حقیقت داره؟؟

مریمای فامیلای ما همه بدبخت

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

مریمای فامیلای ما همه بدبخت

جدی؟؟ پیش ما همه شوهراشون میمیرن براشون

اونروز دیگه بحث عوض کردن اسم شد خالم گفت بزار مریم اسمتو 😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
2805
بپذیر چون بحث انرژی هست من طبق تجربم میگم الان میتونم تم تم خصوصیات ماه های سالو بشمرم برات ک جا بخو ...

عه چه جالب من خیلی علاقه دارم میشه 

نظرت درمورد خرداد ابان بهمن اسفند وبعدشهریور مثله من بده یانه؟

حوریه رو نمیدونم ولی اینکه زینبا بلاکش هستن یا مریم ها خوشبختن بنظرتون حقیقت داره؟؟

زینبا همشون مظلوم‌من زیاد زینب تو زندگیم داشتم نزدیک ۵  یا ۶ تایی بودن بلا استثنا هر چی زینب دیدم مظلوم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من خیلی برهانی پشتش ندارم ولی ب وفور دیدم واقعا

اسم خودت چیه😁

نمیگم حوصله ندارم یه عده سوزشی بشن بریزن سرم حوصله بحث ندارم

خواهش میکنم همینو بگو هرکی سوزشی شدجوابشونده

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
فقط دی ماهی ها دلشو بدست بیاری همه مار میکنن برات خیلی احساسین

اهادخترم دی فداش بشم

دقیقا اسم وماه تولدخیلی تاثیردارهمثلا فروردین دی ابان تیر خیلی خوشگل میشن

این چرته بنظرم آبانیه زشت دیدم ، مردادی خیلی خوشگلم دیدم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
جدی؟؟ پیش ما همه شوهراشون میمیرن براشوناونروز دیگه بحث عوض کردن اسم شد خالم گفت بزار مریم اسمتو 😂

وای اره منم عمم اسمش همینه شوهرش خیلی تحت فرمانشه

زن داییمم همینه شوهرش خیلی تحت فرمانشه 

وای دوستمم اسمش مریمه شوهرش بردشه

چرا تا حالا دقت نکرده بودم

2810