2777
2789

میدونم ازدواج چیز جالبی نیس اما من احساس می‌کنم از بقیه عقب موندم بعد تموم شدن دبیرستانم همه دوستام ازدواج کردن الان خیلی هاشون سه تا بچه هم دارن اما من ازدواج نکردم پدر مادرمم خواستگار تو خونه راه نمیدن و میگن نمیخوایم فعلا دخترمون ازدواج کنه منم روم نمیشه بگم میخوام ازدواج کنم یه مدت  تهران درس خوندم الان که اومدم شهر خودمون همش دوستامو میبینم همش بهم میگن چرا ازدواج نمیکنی شما بگید چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بشین عمقی فکر کن اینکه ممکنه ازدواج کنی دیگه همسرت نذاره بری دانشگاه 

خیلی محدودتر میشی 

بعدم ممکنه دیگه نتونی بری سرکار و کلی مشکل روانی و عصبی دیگه .

دنیا بدون شوهر خیلی قشنگ تره.

شاید خواستگارها واقعا کیس مناسبی نیستن که راه نمیدن . من خودم بعداز ازدواجم فهمیدم کیا خواستگارم بودن . چون کیس مناسب نبودن پدر مادرم اصلا بهم نمی‌گفتن که ذهنم درگیر نشه . و از این بابت واقعا ممنونشون هستم . 

۲۴

خدایی کار ندارم اما تو ک تهران بودی و تحصیلات داری میتونی با یه پسر شهرستانی و کم سواد بسازی

من شرایط تورو داشتم ولی دلم نمیخاست شهر خودمون ازدواج کنماخر باشوهرم اشتا شدم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادم خوب هم پیدا میشه

هیچ آدمی بی عیب نیست یک در هزار هم آدم خوب گیرت اومد اینقدر خانواده اش و خانواده شما دخالت می‌کنه بعد از اون بخاطر تفاوت نگرش و احساسات مرد و زن همیشه این دلخوری هست .

شاید خواستگارها واقعا کیس مناسبی نیستن که راه نمیدن . من خودم بعداز ازدواجم فهمیدم کیا خواستگارم بود ...

نه من همرو میشناسم حتی یکی از پسرای دانشگاه خودمون هم خواستگارم‌ بود شرایط عالی داشت 

خدایی کار ندارم اما تو ک تهران بودی و تحصیلات داری میتونی با یه پسر شهرستانی و کم سواد بسازیمن شرایط ...

نه در کل از دانشگاه خودمون هم خواستگار داشتم اما خانوادم قبول نکردن

2810