2777
2789

از تاپیک های قبلیم متوجه میشید عروسیم نزدیکه

ولی هرچی به عروسی نزدیک تر میشم شک من برای قبول این زندگی بیشتر میشه

از طرفی وقتی یاد دوران مجردی میوفتم با خودم میگم تحمل این یه نفر برام راحت تره تا برگشت به اون دوران و دیدن اون رفتار ها از سمت مادر و پدرم

برام دعا کنید دلم آروم بشه🙏🏻🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم چون اولشی تازه میخای شروع کنی بهت میگم 

چون کسی به خودم نگفت 

اگه دوسش نداری اگه عاشق نیستی ولی چاره ای هم نداری سعی کن مهرشو بندازی به دل خودت 

سای کن دوسش داشته باشی 

یه مدت که ظاهر سازی کنی بعد میبینی واقعا به دلت نشسته 

فکر اینو نکن اگه یکی دیگه بود بهتر بود اگه اینجوری بود بهتر بود همین جور که هست قبولش کن و روز به روز سعی کن خودتو بهتر کنی مطمئن باش اونم بهتر میشه

عزیزم چون اولشی تازه میخای شروع کنی بهت میگم چون کسی به خودم نگفت اگه دوسش نداری اگه عاشق نیستی ولی ...

بحث این نیست

من خیلی دوستش داشتم خیلی زیاااد اینقدر که اونو به خودم هم ترجیح میدادم

ولی یه مدتی هست کارایی میکنه که از چشمم افتاده دیگه حس میکنم مثل قبل دوستش ندارم 

ببین اینجوریه که مامان و باباش بهش بگن همین الان زنت رو طلاق بده میده!

منطقش هم اینه که احترام به پدر ‌و مادر واجبه

بحث این نیستمن خیلی دوستش داشتم خیلی زیاااد اینقدر که اونو به خودم هم ترجیح میدادمولی یه مدتی هست کا ...

و مامان باباش هم چون میدونن پسرشون احترام زیادی براشون قائله از این موضوع سو استفاده می‌کنند و همش تحریکش می‌کنند