2777
2789

قسمت فقط واسه ما بدبخت بیچاره ها بود

بقیه که خیلی خوشبخت به هر چیزی که خواستن رسیدن 

خستم از این جمله قسمت نشد مصلحت بود 

کدوم مصلحت؟؟؟؟ کدوم حکمت؟؟؟ 

هر روز زندگیم داره گند تر و گندتر میشه 

متاسفم واقعا هیچ حرفی ندارم دیگه 

گفتم همین درد دلمو به شما بگم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بی انصافی نکنید قسمتمون رو خودمون رقم می‌زنیم .

دعا که کردیم 

من تا کربلا هم رفتم 

هر کاری بگی کردم  نماز دعا التماس سجده شهدا هررر چی 

اما زندگیم هر روز داره افتضاح تر میشه 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

منم

دلم میخواد بشینم زار زار بزنم  اما دیگه حوصله گریه کردن هم ندارم

دعا که کردیم من تا کربلا هم رفتم هر کاری بگی کردم نماز دعا التماس سجده شهدا هررر چی اما زندگیم هر ر ...

مگه همه چیز دعا هست . 

دعا یعنی ایمان قلبی من به خدا . 

یعنی در قلبم اینان داشته باشم فقط خدا می‌تونه درستش کنه ولی فقط بلند به زبون میارمش میشه دعا. 

آدمی که ایمانش قوی باشه اینطوری صحبت نمیکنه ‌

مطمینا چیزی پشت پرده هست که نمیدونید به جای این حرفا از خدا بخواهید نشونتون بده چرا یه خواستتون نمیرسید

منم هر دعایی بگی کردم چرا باید هر مریضی هست قسمت من بشه

شاید داریم امتحان میشیم 

امتحان من خیلی سخت بود

مگه همه چیز دعا هست . دعا یعنی ایمان قلبی من به خدا . یعنی در قلبم اینان داشته باشم فقط خدا می‌تونه ...

چجوری ازش بخوام خواهر 

من هر چی خواستم اون بهم نداد