2777
2789

جواب هوش مصنوعی

گاهی اوقات ممکنه احساس بی‌حوصلگی و بی‌انرژی بودن به سراغمون بیاد و حتی کارهای ساده‌ای مثل رفتن به حمام هم به نظر سخت و طاقت‌فرسا بیان. این حالت می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه، از جمله خستگی جسمی و روانی، استرس، یا حتی برخی بیماری‌ها.
در این مواقع، مهمه که به خودتون وقت بدید و از خودتون مراقبت کنید. شاید این نکات کمک‌کننده باشن:
- **استراحت کافی**: مطمئن بشید که به اندازه کافی می‌خوابید.
- **تغذیه سالم**: غذاهای مغذی و سالم مصرف کنید تا انرژی بدن‌تون تأمین بشه.
- **فعالیت‌های آرامش‌بخش**: مثل مدیتیشن یا یوگا که می‌تونن به کاهش استرس کمک کنن.
- **مراجعه به پزشک**: اگر این حالت‌ها ادامه پیدا کرد، ممکنه نیاز باشه با یک متخصص صحبت کنید تا دلیلش رو پیدا کنید.
آیا دوست دارید درباره‌ی راه‌های دیگه برای افزایش انرژی و بهبود حال عمومی‌تون صحبت کنیم؟

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هفته ای یه با 😭

چرا گریه میکنی حموم رفتن زیاد برای پوست مضره ،بعضیا بدنشون عرق نمیککه هفته ایی یبار خوبه 

دکتر پوست من میگه دوهفته یبار میرم حموم سرشو شامپو خشک‌میزد اگر چرب میشد

گوشی

میری بازار یا مایکت یا گوگل پلی عبارت copilot رو سرچ میکنی توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب میکنی

کار کردن باهاش ساده س مثل chat gpt هم لازم نیست به فیل تر شکن متصل بشی

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️