2777
2789
عنوان

تنهایی خیلی زیاد

30 بازدید | 7 پست

با فامیل قطع ارتباط 

با همسایه هام ارتباط نداریم 

هیچ دوستی ام ندارم 

مادرم معلوم و تک فرزند و پدرم ۷۰سالشه 

منم ۲۴سالمه 

خیلی خیلی تنهام برای اینکه حالمو خوب کنم تنهایی میرم گردش 

مثلا میرم سینما یا تور 

ولی میرم سینما میبینم جز من هیچ کس تنهایی نیومده و کسی میبینه میگ چرا تنها اومدی قلبم به درد میاد 

چجوری بگم کسیو ندارم ؟؟؟ تا این حد بی کس ام 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

خب دوست انتخاب کن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چون حس خواسته نشدن به آدم میده میتونی بری کلاس برای خودت دوست پیدا کنی

دوستم پیدا میکنم بدرد نمیخورن قبلا اینکارو کردم 

۲الی ۳بار زنگ زدنی دور برمیدارن 

مثلا میگم بیا بریم بیرون میگن وای ن سرکارم شوهرم نمیزاره مامانم نمیزاره و...از این مسخره بازیا ...بعد میبینی تو اینستا استوری ددر رفتنش در میاد 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
دوستم پیدا میکنم بدرد نمیخورن قبلا اینکارو کردم ۲الی ۳بار زنگ زدنی دور برمیدارن مثلا میگم بیا بریم ب ...

اه اسهالم گرفت از این آدما 

خب ادامه بده که ی دوستی پیدا کنی مهارت اجتماعیتو ببر بالا